18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koalicija Za budućnost Nikšića tvrdi: Napadnut i pretučen naš aktivista

Izvor: Privatna arhiva/Onogošt

Politika

Comments 8

Koalicija Za budućnost Nikšića tvrdi: Napadnut i pretučen naš aktivista

Izvor: onogost.me

Autor: Antena M

  • Viber

Aktivista koalicije "Za budućnost Nikšića" Luka Trebješanin večeras je napadnut i pretučen u Dragovoj Luci, tvrde iz ove koalicije.

Napadači su ga, kako kažu iz koalicije, prvo poprskali biber sprejom, a zatim udarali šipkama.

"Njega je napalo nekoliko za sada nepoznatih lica. Nanesene su mu teže tjelesne povrede.

Ovim putem zahtijevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što prije pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad.

Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj riješi do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo i da potražimo one koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne riješi smatraćemo da iza ovoga stoji policija. 

Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smijeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu", navodi se u saopštenju koalicije.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

mario

Bravo! To je to! Zato i jeste nastao onaj bunt CG i miting u PG jer smo znali, da je ova ideologija zlo i zasniva se na destrukciji, nazadluku i problemu! Jer njihovi gospodari iz susjedstva svo vrijeme upravo kontra CG zive: nemir, problemi sa susjedima ( ali svim) provokacije i zatezanje odnosa… njihove sluge koje vole vise tudje nego svoje primjenjuju to na CG

ODGOVOR MARINI

@Marina Odličan komentar I zaključak, za nekoliko mjeseci samo REVANŠIZAM, strah kod ljudi jer više nijesmo sigurni u sopstvenoj državi, Crna Gora se pretvara u srpski ogranak, manjine neće imati pravo glasa a neznam da li ćemo VIŠE IKADA SA PONOSOM REĆI CRNOGORAC, CRNOGORKA, sve se za 365 st promje