4 °

max 9 ° / min 4 °

Subota

04.12.

9° / 4°

Nedjelja

05.12.

8° / 4°

Ponedjeljak

06.12.

8° / 5°

Utorak

07.12.

7° / 0°

Srijeda

08.12.

6° / -2°

Četvrtak

09.12.

10° / 6°

Petak

10.12.

7° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zeković: Kilibarda iskoristila nastup Bojovića da napusti GI 21.maj i tako se opere za podršku velikosrpskim strukturama i četnicima

Politika

Comments 17

Zeković: Kilibarda iskoristila nastup Bojovića da napusti GI 21.maj i tako se opere za podršku velikosrpskim strukturama i četnicima

Autor: Antena M

  • Viber

Koordinator i član Savjeta Građanske inicijative "21. maj", Aleksandar Saša Zeković reagovao je na Tviteru nakon što je nekoliko članova napustilo tu organizaciju.

"Samostalni nastup Bojovića, dr Vesna Kilibarda, bivša ministarka kulture koja se nije glasnula tokom fašizacije/klerikalizacije Crne Gore, je iskoristila da napušti GI 21.maj i tako se opere za šutnju i svu podršku pruženu velikosrpskim strukturama i četnicima na Univerzitetu i u društvu", naveo je Zeković na Tviteru.

Građansku inicijativu "21. maj" napustili su Novak Adžić, Tinka Đuranović, Dragan B. Perović, Marijana Laković-Drašković i Vesna Kilibarda.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

Brko

@sveti Milo DF je na vlast donijela crnogorska naivnost, sjetite se Pavičevića i Crnogorske partije u Budvi. Što ste tražili to ste i dobili.

sveti Milo

Postade Milo svetac prije Rista sotone koji posrbi 100 hiljada Crnogoraca. Svi izgubiše pamćenje da je Milo gradio srp. crkve u Podgor. i Baru. Da ima morala Milo bi sam dao ostavku. Rušio je naojodanije Crnogorce, a doveo Df.

Jocko

Što veliš Baja, doveo je do nezavisnosti, NATO-a, sačuvao građanski mir za PLATU...ha,ha,ha. Inače, podržavam Bojovića u ovom slučaju.