24 °

max 24 ° / min 11 °

Ponedjeljak

13.05.

24° / 11°

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Sigurnim korakom, Marovićevim putem

Politika

Comments 1

SDP: Sigurnim korakom, Marovićevim putem

  • Viber
DPS jeste stvorio istoriju Crne Gore bez presedana, saopšteno je iz SDP-a dodavši da "nijedna vlast, u 1000 godina crnogorske istorije, nije tako poharala svoj narod i prelila u džepove tajkuna, prijatelja i rođaka ogromno materijalno bogatstvo koje je stvorila Titova Crna Gora poslije rata."

"Svetozar Marović, vaš šef kriminalne grupe, upravo ispisuje prvo poglavlje vaše nove zajedničke istorije .To ne čudi, jer je on kao vaš ideolog uvijek bio ispred vas i trasirao vam put, a vi ga uvijek sigurnim korakom slijedili.
Niđe nije otišao, a da vi nijeste otišli za njim - tako će biti i ovoga puta.

Umjesto vrijeđanja SDP-a odgovorite građanima đe su pare koje ste devedesetih po kazivanju Sergeja Šojgua iznijeli u Moskvu. Obogatiti se na nesreći građana bivše Jugoslavije koju ste sa vašim gazdom Miloševićem gurnuli u krvavi rat, i tako krvav novac selili put Rusije i na druge of šor destinacije, grijeh je za koji ćete morati odgovarati.

I za tu ratnu, ali i za poratnu poharu ćete odgovarati, a nećemo vam dati da se kukavički krijete iza Crne Gore.
Već ste počeli sa Marovićem, i sigurnim korakom nastavićete i dalje", navodi se u reagovanju SDP-a na saopštenje DPS-a.

"Kada pokušavate povezati SDP sa DF-om, koga ste zvali u Vladu, imate li tada subjektivni osjecaj da ste manje ukrali? Ipak razumijemo frustraciju, vas kao bivših Srba, što vas je na molbu da uđe sa vama u vlast, Nova srpska demokratija šutnula navodeći da ne želi da ima posla sa kriminalcima. Nije vam pomogao ni kanabe romanijskog četničkog vojvode, sa kojega je, kao u “dobra“ stara huškačka vremena, zavapio Đukanović", pitaju u SDP-u.

"Vaša jedina ideologija je novac, a vaša jedina politika je pohara.  To znaju svi u Crnoj Gori, a mnogo veći problem vam je što to dobro znaju oni van Crne Gore. Zato ste s pravom u strahu", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Seoca

Ranku je Rusija, preko DF, postala svje i svja. Ne samo Rusija, nego i pojedini njeni državnici. Sada se Ranko poziva na riječi Šojgua. Ranko vjeruje Šojguu sve što je rekao. Takođe, Peskovu da Rusija nije umiješana u terorizam u CG. To mu ide u prilig, da s ne bi saznalo što je sve preko prevodioca Nikića dogovarao sa Rusima, prije akcije planiranog terorizma.