Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić sa predsjednikom parlamenta Kosova

Izvor: CdM

Politika

Tag Video
Comments 3

Mandić sa predsjednikom parlamenta Kosova

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić je 16. i 17. novembra u Budimpešti prisustvovao konferenciji predsjednika parlamenata Jugoistočne Evrope.

Iz crnogorskog parlamenta je tim povodom poslato više saopštenja i fotografija. Međutim, fotografija na kojoj Mandić stoji tik pored predsjednika parlamenta Kosova Glauka Konjufce, na toj konferenciji, a koju CdM objavljuje, je sakrivena od crnogorske javnosti.

Zanimljivo je da je iz Skupštine Crne Gore tada saopšteno da se Mandić na marginama konferencije predsjednika parlamenata Jugoistočne Evrope sastao se i sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije Vladimirom Orlićem.

Iz koalicije Za budućnost Crne Gore čiji je Mandić jedan od lidera, više puta su poručivali da nikad neće priznati nezavisnost Kosova.

To je juče u Skupštini Crne Gore ponovio predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera ZBCG Milan Knežević.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Podgoričanka

Je li ovo vidio Veljesrbin Jole Vučurovič? Ha, ha, ha, .......

Bodin

Jeli moguće?Kako se možete sastati sa njim kad ne priznajete Kosovo? Kako će te to ovjasniti glasačima i vašem mentoru Vučiću?

Onogošt

Ovo je dobro da Srbi vide ko je vojvoda i na šta je sve spreman zbog vlasti.A što se tiče priznanja Kosova on i Pipun su ga javno priznali pred čitavom Crnom Gorom i to potpisali.Druga je stvar njihov,,čvrst" karakter i što im se ništa ne može vjerovati.