15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

17° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate dijelu opozicije: Ako nećete da smo partneri, dobićete žestok odgovor

Politika

Comments 0

Demokrate dijelu opozicije: Ako nećete da smo partneri, dobićete žestok odgovor

  • Viber
Demokrate upozoravaju onog "čiji rukopis prepoznaju a koji se krije iza saopštenja Demokratskog fronta, da ne napada kolege iz opozicije i otvara frontove za ničim izazvane svađe pred lokalne izbore u Herceg Novom."

"Demokrate će uvijek biti dio zajedničkih akcija opozicije koje su plod dogovora, koordinacije, planskog i produktivnog pristupa. Sve jedinstvene, demokratske i građanske akcije, koje imaju za cilj ostvarenje opšteg interesa, uvijek ćemo podržati, i to blanko. U parcijalnim poduhvatima predizbornih koalicionih partnera Koalicije “Da radi Nikšić” i budućih predizbornih koalicionih partnera u Herceg Novom, koje imaju za cilj ubiranje političkih poena pred lokalne izbore u Herceg Novom, nikada nećemo učestvovati. Pri tome, odluka SDP-a neće biti od značaja za podršku ovom skupu, ukoliko ga svi osim njih podrže, kako je bilo i na prethodnom skupu, koji smo podržali, a koji ste preko noći zaboravili. Zaboravili ste i na naše brojne solidarnosti sa vašim subjektom u trenucima kada vam je bilo najteže. Vi i dalje zaboravljajte, a mi ćemo pamtiti", navodi se u saopštenju Demokrata koje potpisuje Momo Koprivica.

"Nadamo se da ovaj ničim izazvan napad nije produkt istraživanja javnog mnjenja, po kojem Demokrate bilježe rapidan rast, a DPS strmoglav pad. Nadamo se i da monstruozno podmetanje i zloupotreba žrtava NATO agresije u ovom bjesumučnom napadu nema nikakve veze sa ostvarenjem nauma “opozicija - to sam ja”. Pijetet prema žrtvama Nato agresije nosimo u srcu, a ne investiramo svakodnevno preko portala, kako bi kupili besplatne političke poene na patnji našeg naroda", dodaje se u saopštenju.

Odluka Demokrata je, ističe Koprivica, da se isključivo bave DPS-om i organizovanim kriminalnim grupama, a ne presipanjem glasova iz jednog u drugi opozicioni politički subjekt. "Ako hoćete tako, u nama imate partnere, a ako nećete, dobićete žestok odgovor", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR