18 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Nervoza DPS-a dostigla tačku usijanja

Politika

Comments 0

Demokrate: Nervoza DPS-a dostigla tačku usijanja

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nervoza Demokratske partije socijalista, uoči neminovnog poraza na izborima u Herceg Novom, već je dostigla tačku usijanja, poručuju iz Demokratske Crne Gore.

"Nakon što su odredili kleptomana za koordinatora, zatim doveli specijalistu za valjanje u blatu na javnoj sceni, da im po ko zna koji put pokuša vaditi fleke, te nakon što su upregli svoje doskorašnje partnere u vršenju vlasti sa lokala koji su građane prevarili prošli put, evo se opet Koštunica vadi iz naftalina. Dakle, Milo najavljuje da će, osim Bebe, i Koštunica doći da mu pomogne u ovih par dana. Je li moguće da Milo i Petar ne znaju da nema tih monstruoznih izmišljotina i neistina, udbaških podmetačina i bezumnih naklapanja, a koje samo može Beba da smisli, koji će u svega par dana pred izbore prekrojiti volju građana? Volju koja će 7. maja udariti konačan pečat promjenama u Novom, a i širom otvoriti vrata padu trodecenijskog režima", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate su pobjednici, poručuju iz te partije.

"Vidi se kako bi se Đukanović proveo u biznisu da nije duboko zavukao ruke u džep građana, pa zahvati kad mu i koliko treba, kad je sklon da izdvoji ne male pare i plati probisvijete da u finišu pokušaju da promijene ono što se ne mijenja – nokaut DPS-a više ni njegovi najbliži saradnici ne dovode u pitanje.

Pošto ga, izgleda, još nijesu obavijestili da je gotovo sa njegovom politikom u Herceg Novom i da je njegov režim na aparatima u cijeloj Crnoj Gori, prije bismo rekli da Milo na mala vrata uvodi Koštunicu u svoj kabinet. I pored svih službi koje mu preko Duška Markovića i dalje stoje na raspolaganju, Đukanović, izgleda još uvijek nije svjestan da su Demokrate pobjednici, a on i njegovi gubitnici. Nije svjestan da se prkos primio među građanima, a da se izmišljotine i bljuvotine njega i njegovih službi ne mogu i nikad neće primiti. Uzalud Petar, uzalud Beba, uzalud Koštunica, uzalud priča „država – to sam ja“, uzalud podmetanja, uzalud ogavnosti i neistine – Milo, gotov si i ti i tvoja bulumenta i slijedi vam jedno kolektivno izvrtanje iz fotelja", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR