14 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Prkos se primio u novskim domovima, uspjeh je izvjestan

Politika

Comments 0

Demokrate: Prkos se primio u novskim domovima, uspjeh je izvjestan

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Mladi volonteri Demokratske Crne Gore okončali su i treći prsten kampanje "od vrata do vrata" pred izbore u Herceg Novom, saopšteno je iz te partije.

"Zabilježeno je 30% podrške, dok je juče na više lokacija u gradu upriličeno nekoliko performansa u kojima je učestvovao veliki broj Novljanki i Novljana.

Izvedeni su performansi „Kutija iznenađenja“ i „Prkos“, u okviru kojih su volonteri Demokrata Novljanima dijelili simbolične poklone, a Novljankama poklanjali cvijet Prkosa, koji, nakon izvedenih performansa Demokrata, definitivno spada među najšire rasprostranjene biljke u Herceg Novom. Ovim performansom Demokrate su željele da kod Novljana ponovo probude, njima urođenu, potrebu za prkošenjem lošim strujama", navodi se u saopštenju Demokrata.

Građani su, dodaje se, na performanse Demokrata pozitivno odreagovali, zadovoljni što se pojavila partija koja će grad, koji je kroz tri decenije dugu vlast Demokratske partije socijalista i njenih satelita dugo važio za bastion prkosa i otpora vladajućoj kasti, ponovo vratiti njegovom identitetu nepokorenog grada.

"Razgovori sa Novljanima upućuju na sada već sasvim izvjestan izborni uspjeh Demokratske Crne Gore. Prkos se primio u novskim domovima, a DPS se i sam već pomirio sa neumitnošću vlastitog poraza.

Volonteri Demokrata će do dana izborne šutnje održati još niz performansa, kojim će stanovništvu Herceg Novog biti poslato još nekoliko snažnih i ohrabrujućih poruka, a večeras će u 19 sati u dvorani Park svojim prisustvom moći da uveličaju Završnu pobjedničku konvenciju izborne liste Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele", navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR