18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Demokrate iskopirale Koštuničinu kampanju

Politika

Comments 1

DPS: Demokrate iskopirale Koštuničinu kampanju

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Demokrate su danas javno priznale da i u novom vijeku dosljedno baštine vrijednosti već zaboravljenog srpskog političara Vojislava Koštunice, reciklirajući njegov neuspješni slogan – “Prkos, lekovito bilje protiv tiranije”, poručuju iz DPS-a.

"Replika Koštuničine akcije od prije 17 godina samo je potvrda nazadne ideologije upakovane u pitku priču o navodnoj “novoj snazi i mladim ljudima”, što ne čudi kada se zna da su Demokrate tek nedavno potekle iz SNP-a, crnogorske verzije Koštuničine DSS. Kako je Bečić od svojih političkih očeva iz SNP-a “pozajmio” crvene kravate I slogan, tako je sada od političkog praoca Vojislava Koštunice “pozajmio” baštovansko umijeće, pa se može očekivati, kao što je Koštunica evoluirao od sjemena prkosa do cvijeta različka, da Bečić evoluira, recimo, u maslačak", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, niko ne zna program Demokrata, niko nije čuo kakve su im ideje, kakav grad žele.

"A prije svega ne zna se ko su ljudi iz ove partije, jer se svaki misteriozno pretvara u Aleksu Bečića. Upravo to se desilo i sa nosiocem liste Demokrata u Herceg Novom, bivšim potpredsjednikom Opštine Stevanom Katićem, čiji je lik na propagandnom materijalu naprasno zamijenjen Bečićevim likom. Pa se tako Novljanima za gradonačelnika nudi Bečić, a ne Katić, ili bi trebalo da progutaju podmetačinu da je je Bečić “mlađi i noviji” od Katića kojeg Novljani dobro znaju!

Demokrate koji baštine ideologiju svog, propalog, SNP-a, uz pojačanu retoriku frontovaca, temeljito slijede put svog ideologa Koštunice pa je prirodno da završe kao i on i svi ostali prazni politički, neobaviješteni demagozi. Na smetlištu istorije", zaključeno je u saopštenju DPS-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Milan

Zaludu vam ova priča od ponedeljka bar u HNovome poslije Budve i Kotora ide na smetlište istorije!