18 °

max 23 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Nije iznenađenje što Damjanović najavljuje krađu mandata

Politika

Comments 0

SNP: Nije iznenađenje što Damjanović najavljuje krađu mandata

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Nakon što se u medijima pojavila informacija da Aleksandar Damjanović neće da vrati mandat nakon isključenja iz partije, iz SNP-a je saopšteno da mandat pripada samo i isključivo SNP-u.

„Međutim, postoje oni koji su naučili da od SNP-a samo uzimaju, a da mu ništa ne daju“, saopštila je potpredsjednica stranke Danijela Pavićević.

Zato, kaže, nije iznenađenje što Aleksandar Damjanović najavljuje „da će ukrasti poslanički mandat koji pripada SNP-u, jer na prvom mjestu, a nije mu prvi put, stavlja ličnu korist.“

Sada je, smatra Pavićević, više nego ikad, jasno zbog čega mu smeta „stanje“ u SNP-u. "Ali mu je zato sve bilo u redu u jednoj "čuvenoj" Banci, koju je kao konstrolisao", kaže ona.

„Onemogućavao je da se formira Klub poslanika SNP-a, ali se zato nije ustezao da u Skupštinu Crne Gore poziva kao goste tzv. kontroverzne biznismene na sjednice, kako je volio da kaže, svog Odbora“, navela je Pavićević.

Naša partija je, zaključuje ona, „odavno njegova meta i to za interes i račun onih koji ga nijesu formalno predlagali i birali, ali jesu zdušno „pomagali“. Ali, sve mu je uzalud - i sa otetim mandatom ne može ništa SNP-u.“

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR