11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trikovi profesionalnih šminkera koje svaka žena treba da zna

Izvor: Ilustracija

Razonoda

Comments 0

Trikovi profesionalnih šminkera koje svaka žena treba da zna

Izvor: https://make-up.rs

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Vrhunski šminkeri koji su zaduženi za blistav izgled svjetski poznatih ljepotica podijelili su svoje bjuti savjete sa damama širom svijeta i otkrili neke od svojih omiljenih trikova, koje će svakoj ženi biti od velike koristi.

#1 Nanesite vaše omiljeno rumenilo prije nanošenja tečnog pudera i postići ćete efekat prirodnog rumenila. Svijetle, tople nijanse roze savršeno pristaju bilo kom tenu - tvrdi slavni šminker Džejms Vinsent.

#2 Kako bi vaš tečni puder imao bolju pokrivnu moć, pomiješajte ga sa puderom u prahu. Ipak, vodite računa o količini dodatog pudera, nemojte previše nanositi - kaže Sesilija Menh.

#3 Ukoliko imate izuzetno masnu kožu, ili nemate prajmer pri ruci, samo nanesite malo kukuruznog skroba na lice prije nanošenja tečnog pudera - tvrdi Niki Mec.

#4 Čuvajte vašu kremu za oči u frižideru i nanesite je na kapke prije nanošenja šminke, kako biste smanjili njihovu nadutost - kaže Petra Strand.

#5 Nanosite maskaru prije tečnog ajlajnera, kako biste postigli savršeni mačkasti look - savetuje Sara Lucero.

#6 Nanesite korektor na spoljašnje ivice usana kako biste ih vizuelno povećali - kaže Niki Mec.

#7 Kako bi vaše obrve postale jače za samo dvije neđelje, svako veče pred spavanje na njih nanosite hranljivu kremu - savjetuje Teri de Gunzburg.

#8 Ukoliko želite da produžite životni vijek vaše maskare, sipajte u bočicu nekoliko kapi rastvora soli i promiješajte četkicom. To će osvježiti vašu maskaru i njenoj formuli dati vlažnost - tvrdi Keri Kol.
 

#9 Pri kupovini pudera i korektora, odgovarajuću nijansu odaberite tako što ćete je testirati na unutrašnjoj, a ne spoljašnjoj strani ruke! - savjetuje Megi Ford.

#10 Kada je ljepota u pitanju ne postoje pravila. Za brzi makeuš poslužite se vašim omiljenim karminom, koji možete koristiti kao rumenilo tako što ćete ga nježno nanijeti na obraze. Takođe ga možete upotrijebiti i kao sjenku za oči tako što ćete ga blago utapkati u spoljašnje uglove kapaka, i ,naravno, na kraju ga nanesite na usne - otkriva Eni Ford Danielson.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR