18 °

max 21 ° / min 13 °

Subota

30.05.

21° / 13°

Nedjelja

31.05.

20° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

23° / 12°

Utorak

02.06.

23° / 14°

Srijeda

03.06.

23° / 12°

Četvrtak

04.06.

22° / 15°

Petak

05.06.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ništa ne ostavljaju za sjutra: Ovo su tri najorganizovanija horoskopska znaka

Izvor: Foto: Screenshot Youtube

Mozaik

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ništa ne ostavljaju za sjutra: Ovo su tri najorganizovanija horoskopska znaka

Neki ljudi naprosto znaju kako savršeno da organizuju svoje vrijeme. Iako su uvijek zauzeti i nikada ne gube vrijeme na izležavanje, ova tri horoskopska znaka uvijek uspješno organizuju svoj dan, a da ni na šta ne zaborave i nijednu obavezu neće ostaviti za sjutra. 

Djevica

Djevice oduvijek sjede na tronu organizovanosti i perfekcionizma. Njima izvršavanje svakog zadatka sa liste predstavlja najveće zadovoljstvo, što ih dodatno motiviše da to učine čak i kada im se baš i ne da. Jako su uredne, odgovorne i fokusirane u svemu što rade.

Jarac

Jarčevi obožavaju da planiraju. Od planiranja radnog dana do putovanja, njima je to zabavnije od društvenih igara. Na mobilnom telefonu imaju mnoštvo aplikacija koje im pomažu da se organizuju i uspješno obave sve zadatke u kratkom roku.

Vodolija

Vodolije znaju koliko dobra organizacija može da pomogne smanjenju stresa do kojeg dolazi kada se mnogo zadataka nagomila i moraju da se obave u kratkom roku.

Ipak, svjesni su činjenice da ljudsko tijelo ne funkcioniše bez odmora pa im se i to nalazi na listi zadataka, piše Indeks, a prenosi Super žena. 

Vodolije su sklone tome da nagrade sebe kada izvrše neki teži zadatak, što ih mentalno jača i daje im dodatnu motivaciju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR