15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Retrogradni Merkur je još uvijek na snazi: Najviše utiče na 4 horoskopska znaka

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 1

Retrogradni Merkur je još uvijek na snazi: Najviše utiče na 4 horoskopska znaka

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Prvi retrogradni Merkur počeo je 1. aprila, a dešava se u Ovnu, što stvari čini dodatno komplikovanim.

Znak strasti, borbe i impulsivnosti, može dovesti do eskalacije ega na poslu ili u privatnom životu, s bilo kim ko za vas predstavlja autoritarnu figuru.

U nastavku otkrijte koja četiri horoskopska znaka će najsnažnije osjetiti retrogradni Merkur koji traje do 25. aprila 2024.

Ovan

Osejćaćete sve vrtoglave i zbunjujuće efekte ove retrogradacije jer se dešava baš u vašem znaku, i to u prvom polju samopouzdanja - što će uticati na to kako vidite sebe.

Pokušajte da ne pretejrujete sa razmišljanjem o tome ko ste i za šta se zalažete, jer previše pitanja će samo dovesti do manjka odgovora.

Umjesto toga, prepustite se i pružite sebi šansu da budete više različitih stvari istovremeno. Ne mora se sve u vašem životu desiti odmah. Prihvatite preispitivanje, a satisfakcija će doći kasnije.

Zbog toga što se ova retrogradacija dešava tokom sezone eklipsi, takođe se približavate velikim promjenama koje utiču na vašu budućnost dugoročno.

Totalna solarna eklipsa u Ovnu 8. aprila, donosi susretanje problema iz prošlosti i obećanja iz budućnosti.

Preduzimate korake da napravite trajne i drastične promjene, ali još uvijek ne znate šta je tu da ostane, a šta je spremno da ode.

Samo vrijeme će pokazati, zato dozvolite privremenu konfuziju Merkurove retrogradacije da vam pomogne u iscjeljenju dok drama sezone eklipsi oblikuje vašu sudbinu.

Blizanci

Zato što je Merkur vaša vladajuća planeta, ova retrogradacija svaki put ima veliki uticaj na vas. Sada počinje u vašem 11. polju zajednice, nada i vizija, i može vas učiniti osjetljivim u odnosima s drugima, kao i nesigurnim da li vaš društveni život izgleda onako kako želite i idete li putem ostvarenja svojih snova.

Možete biti zbunjeni svojim društvenim statusom i nesigurni u svoju sposobnost da utičete na druge. Budite oprezni s neautentičnim gestovima, jer pretvaranje i odavanje lažnog utiska o sebi, kasnije će vam se vratiti. Takođe, možete se ponovo se povezati s nekim dragim ljudima iz prošlosti.

Mars i Saturn trenutno prolaze kroz vaše 10. polje karijere, te se možete suočiti s velikim pritiskom u vašem profesionalnom životu u isto vrijeme kada se suočavate s društvenom nelagodnošću i dezorganizacijom. Srećom, sve to će vas samo ojačati.

Djevica

Uvijek snažno osjećate Merkurovu retrogradaciju,Djevice. Uostalom, Merkur je vaša vladajuća planeta, što znači da se sve što se dešava Merkuru, tehnički dešava i vama.

Ovog puta, on nosi mračni i melanholični ton, pošto počinje u vašem osmom polju emocionalnih i finansijskih ulaganja, izazivajući vas da se dublje upustite u tamne i tabu teme dok rješavate dugove iz prošlosti.

Možda ćete se čak zateći u nezavršenim obavezama, što će vas natjerati da ponovo razmislite o tome šta ste spremni da date zarad onoga što želite da postignete.

Vaga

Nemojte se prevariti - april 2024. će biti jedan od najintenzivnijih mjeseci za vas. Tek ste izašli iz lunarne eklipse u Vagi 25. marta koja je očistila teret iz vašeg života i iscrpila vas do srži.

Nalazite se usred duboke unutrašnje transformacije, i kako Merkurova retrogradacija počinje u vašem sedmom polju partnerstava 1. aprila, prisiliće vas da još pažljivije razmislite o tome kako se vaš identitet mijenja u zavisnosti od odnosa koje sklapate s drugima.

Dok se ova retrogradacija odvija, možda ćete se suočiti s konfliktima i egom. Možda čak i ponovo uspostavite kontakt s ljudima iz prošlosti s kojima još uvijek imate nerazriješene poslove.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

DŽES

Ovo je apsolutno tačno za mene Vagu. Bas je sve kako je napisano.