Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Počeo da pakuje kofere...

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Mozzartsport.com

Počeo da pakuje kofere...

Više se ne postavlja pitanje da li će, već gdje će i kada Mesut Ozil otići. Misija bivšeg njemačkog reprezentativca i svjetskog šampiona iz 2014. istekla je, Arsenal i Unai Emeri ne žele kreativnog vezistu koji je u velikoj krizi, pa se već danima na Ostrvu spekuliše šta će biti sa Ozilom.

Da je sa Tobdžijama završio to je jasno svima. Ove sezone samo 71 minut u Premijer ligi i prilično surove izjave španskog trenera, koji je poručio da kada god nema Ozila u timu ili protokolu, to je zato što može da računa na bolje (spremnije) igrače.

Kao buduća destinacija Arsenalove "desetke" najčešće se posljednjih neđelja pominjao Fenerbahče, ali kako stvari sada stoje za Turke bi to bio prevelik zalog. Prije svega zbog činjenice da Ozil ima još godinu i po dana ugovora i što je još važnije - platu od skoro 400.000 eura neđeljno.

I dok mediji nagađaju gdje će Njemac, odnosno da li bi Fener mogao da pronađe neku formulu za dovođenje velike zvijezde, ostrvski tabloidi otkrivaju da je Mesut Ozil stavio svoju londonsku vilu u oglase. Ogromnu kuću koju je pazario 2016. sada prodaje za 10.000.000 eura i to samo još jedan pokazatelj da se sprema za selidbu. I ponovo, ono što je izvjesno, u Londonu očito neće ostati. A vjerovatno ni u Engleskoj.

Ostavi komentar

0/300