7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sa Realom se nijesu dogovorili, Barsi će platiti rekord

Fudbal

Comments 0

Sa Realom se nijesu dogovorili, Barsi će platiti rekord

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Barsa je dovela Kutinja kao veliko pojačanje u januaru prošle godine, platili su ga 145 miliona eura, što je jedna od najvećih svota utrošenih na jednog fudbalera u istoriji ovog sporta.

Ipak, Brazilac nije opravdao očekivanja u Kataloniji, iako je dugo i sam priželjkivao prelazak u redove kluba sa "Kamp Noua".

Ovog ljeta je poslat na pozajmicu u minhenski Bajern, gdje je počeo da pruža partije na kakve smo od njega navikli još iz period dok je nosio dres Liverpula.

Na osam nastupa upisao je tri asistencije i dva pogotka, a kako prenosi španska "Marka", u Barsi vjeruju da će Bavarci iskoristiti dogovorenu opciju i da će otkupiti ugovor brazilskog fudbalera na kraju sezone.

Kutinjova pozajmica plaćena je oko osam miliona eura, a klub sa "Alijanc Arene" navodno ima opciju da za 120 miliona eura otkupi njegov ugovor od Barselone.

Ako se na takav potez odluče iz Minhena, oboriće rekord kluba, koji su minulog ljeta postavili angažovanjem Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida za 80 miliona eura.

Podsjetimo i da je Bajern odbio da plati Realu 42 miliona eura za otkup ugovora Hamesa Rodrigeza minulog ljeta, a već narednog bi mogli da plate trostruko veću cifru za Filipea Kutinja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR