Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hoće li autobus Sitija ponovo biti napadnut?

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Sportske.net

Hoće li autobus Sitija ponovo biti napadnut?

U Sitiju se opet plaše puta u Liverpul. Sjećate se kako je autobus napadnut i koliko je pobjesnio Gvardiola, sada pred novi derbi prvenstva, ponovo se postavlja pitanje šta će se desiti.

Policija će promijeniti rutu, za sada nema kao prošli put poziva navijača Liverpula da ponesu pirotehniku, pivo, zastave i transparente i da "Građani" dobiju doček kakav zaslužuju.

Prošli put je policija reagovala loše, otkrila je putanju autobusa, sada bi ruta trebalo da bude određena u tajnosti. 

Liverpul ima šest bodova prednosti, ako dobiju na "Enfildu" Siti napraviće, bez sumnje, veliki korak ka tituli koju čekaju tri decenije.

Sa druge strane, Siti je prošle godine stigao -7, vjeruju da će pokazati u direktnom sudaru da su bolji tim i održati trku za titulu zanimljivom.

U centru pažnje biće i Rahim Sterling, nekada zvijezda Liverpula, kao i uvijek čeka ga paklen doček, pod Pepom je izrastao u jednog od najboljih igrača na svijetu.

Recimo i to da Siti dugo nije slavio na "Enfildu", da je prošle godine odolio, ali godinu dana prije toga izgubio u trileru sa 4:3, da je prošle godine Klop eliminisao Pepa iz Lige šampiona sa dvije pobjede.

Veliki derbi se igra u neđelju od 17:30.

Ostavi komentar

0/300