8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz Dinamo Zagreba pravo u reprezentaciju Španije

Fudbal

Comments 0

Iz Dinamo Zagreba pravo u reprezentaciju Španije

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektor Španije Robert Moreno vratio je pod zastavu Alvara Moratu koji je dao po gol na posljednjih pet utakmica Atletiko Madrida, računa opet i na Paka Alkasera, pošto se prvotimac Borusije oporavio od povrede, da bi hit dana na Iberijskom poluostrvu, ipak, poziv Daniju Olmu.

Sjajni prvotimac zagrebačkog Dinama, ove sezone posebno impresivan na evropskoj sceni (po tri gola i asistencije u kvalifikacijama, pa 1+1 u grupnoj fazi Lige šampiona) prekomandovan je iz mlade selekcije u najjači sastav za duele sa Maltom i Rumunijom. 

U odnosu na prethodni spisak, novajlija je i Valensijin štoper Hoze Gaja, nema povrijeđenog Danija Sebaljosa iz Arsenala, iz istog razloga odsustvuje i Barsin Đordi Alba, a ovu akciju preskočiće još Pablo Sarabija (PSŽ), Luis Alberto (Lacio), Dijego Ljorente (Sosijedad), Serhio Reguilon (Sevilja).

Španija je obezbedila plasman na EURO, a da bi osigurala poziciju nosioca u žrijebu mora da slavi ili protiv Malte u Kadizu 15. novembra ili protiv Rumunije tri dana kasnije na madridskom stadionu „Vanda Metropolitano“.

SPISAK REPREZENTACIJE ŠPANIJE

Golmani: Davi de Hea (Mančester junajted), Kepa Arizabalaga (Čelsi), Pau Lopez (Roma);

Defanzivci: Dani Karvahal (Real), Hesus Navas (Sevilja), Hoze Gaja (Valensija), Serhio Ramos (Real), Raul Albiol (Viljareal), Pau Tores (Viljareal), Bernat (PSŽ), Injigo Martinez (Bilbao);

Vezisti: Rodri (Mančester Siti), Santi Kazorla (Viljareal), Serhio Buskets (Barselona), Tijago Alkantara (Bajern), Saul Niguez (Atletiko Madrid), Fabijen Ruiz (Napoli);

Napadači: Pako Alkaser (Borusija Dortmund), Alvaro Morata (Atletiko Madrid), Dani Olmo (Dinamo Zagreb), Đerar Moreno (Viljareal), Mikel Ojarzabal (Sosijedad) i Rodrigo (Valensija).

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR