17 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crna Gora razbila Grčku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva!

Vaterpolo

Tag Video
Comments 6

Crna Gora razbila Grčku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

U15 vaterpolo reprezentacija Crne Gore plasirala se u finale Evropskog prvenstva u bugarskom Burgasu! Naša najmlađa selekcija do velikog uspjeha došla je poslije pobjede nad Grčkom u polufinalu 13:8 (4:3, 1:1, 4:2, 4:2) ! Za titulu prvaka Evrope borićemo se u nedjelju od 18:30 sati sa Mađarskom koja je bila bolja od Italije 8:6.

Podsjećamo, u osmini finala smo eliminisali Tursku 14:4, u četvrtfinalu Hrvatsku 10:9, dok smo u grupi nadigrali Bjelorusiju i Sloveniju, jedini poraz upisali smo od Srbije.

Četiri gola za našu selekciju postigao je Baštrica, po dva Bošković i Danilo Krivokapić, a po jedan Kankaraš, Rajhel, Vukšić, Vladan Vukićević i Vučković. Statistiku sa meča možete pogledati OVDJE.

"U disciplinovanoj igri od početka do kraja ostvarili smo zacrtano. Grci nijesu slučajno svjetski i evropski prvaci u starijim kategorijama. Pokazali su kvalitet i večeras, međutim pobjedilo je naše veće srce. Okrećemo se finalu sa Mađarima, blagi su favoriti ali imamo recept i za njih", poručio je Uskoković. 

Sastav Crne Gore: Čvorović Đorđe, Kankaraš Pavle, Krivokapić Danilo, Bošković Marko, Rajhel Josip, Vukšić Miloš, Vukićević Vladan, Janović Mlađan, Vučković Balša, Baštrica Neđo, Vukićević Lazar, Krivokapić Pavle, Bjelica Andrija, Vukajlović Novak i Jovanović Aron.

Trener je Veljko Uskoković, pomoćnici su Aleksandar Aleksić i Marko Franeta, doktor ekipe je Đorđe Klajn, tim lider Nenad Franeta, dok kao sudija Crnu Goru predstavlja Boris Obradović.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena kotor

Bravo momci svaka cast ????????????

Neko

Nadam se da cete u budoc osti biti bolji od ovih sadasnjih nesrecnika

RALE

Svaka čast.Vi ste sunce koje grije našu CRNU GORU.