Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bivši košarkaš osuđen na 10 mjeseci kućnog pritvora

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Blic

Bivši košarkaš osuđen na 10 mjeseci kućnog pritvora Foto: EPA PHOTO EPA/SRDJAN SUKI

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki na osnovu kog je osuđen na 10 mjeseci kućnog zatvora, potvrđeno je Blicu.

Na osnovu istog sporazuma Guroviću je izrečena mjera zabrane prilaska od 6 mjeseci, a koji je sud potvrdio.

Bivši košarkaš je poslije dva dana provedena u pirtvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Milan Gurović uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče brutalno pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16).

Bračni par se navodno najprije verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umiješala i njihova ćerka.

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dvije decenije i sa kojom ima četvoro djece, tvrdi da je bio napadnut i da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje.

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u bijesu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe.

Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije nanio nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promjene na njenom licu - posljedica nedavne intervencije botoksom.

Tanja Gurović je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicama po glavi, da je pala na zemlju, a da je Milan i nakon toga nastavio da je tuče. 

Tada je, uplašena za majku, reagovala njihova ćerka Milica, što je dodatno iznerviralo košarkaša, pa je dijete, kako tvrdi Tanja Gurović, "izvuklo deblji kraj" zadobivši od udarca povredu nosa.

Ostavi komentar

0/300