Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dačić: Zašto bi relaksacija mjera sa Srbijom bila opasna za građane Crne Gore?

Region

Comments 2

Dačić: Zašto bi relaksacija mjera sa Srbijom bila opasna za građane Crne Gore?

Izvor: Beta

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić ocijenio je danas u Beogradu da je nelogična odluka crnogorskih vlasti da ne otvore granice za građane Srbije.

"Nelogično je da u danu kada ministar Sijarto kaže da Mađarska otvara granice sa Srbijom, kada Micotakis i Borisov govore da će otvoriti granice za građane Srbije i da neće biti potrebni ni testovi ni karantin, a i Srbija otvara granice od 1. juna za Crnu Goru, nelogično je da to ne prate ostale zemlje u regionu", rekao je Dačić u skladištu Crvenog krsta Srbije prilikom uručivanja pomoći od Austrije.

"Ako to nije opasno za građane Mađarske, Bugarske i Grčke zašto bi relaksacija mjera sa Srbijom bila opasna za građane Crne Gore".

Dodao je i da Srbija nije dobila od Crne Gore zvanično tu odluku.

Odluka da se crnogorskoj avio-kompaniji Montenegro Airlines ne dozvoli slijetanje na beogradski aerodrom, naveo je Dačić, odluka je civilnih vazduhoplovnih vlasti Srbija i nije politička niti mjera reciprociteta.

"Air Serbia je tražila prije Montenegro Airlinesa dozvolu za letove za Podgoricu i Tivat, nije je još dobila. Odluka civilnih vazduhoplovnih vlasti se isključivo bavi pitanjima avio prevoza i položaja našeg avio prevoznika koji mora da ima ravnopravan položaj sa njima", dodao je.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Mara

Srbijanci ce pocrkati koliko se bave Crnom Gorom. Što je ovo, imaju li svoga doma ili samo vire u tuđi? Dosadiše.

Nikola

zato što metastazirate gdje god se nađete. Krpelji.