16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Nijesam znao koliko je Bajram značajan i to nas je skupo koštalo

Izvor: Screenshot Tanjug

Region

Comments 14

Vučić: Nijesam znao koliko je Bajram značajan i to nas je skupo koštalo

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je, odgovarajući na novinarsko pitanje da li postoje odgovorni za situaciju u vezi sa koronavirusom u kojoj se sada Srbija našla, da se osjeća djelimično odgovornim samo za dvije stvari.

''Napravili smo svi mnogo grešaka opustili smo se previše jer smo mislili da će tokom ljeta biti lakše i tu smo se svi prevarii. Ja sam djelimično prihvatio svoju odgovornost za dvije stvari - jer nijesam poslao vojsku na vrijeme u Novi Pazar i napravio sam još jednu grešku tim povodom. Nijesam dovoljno poznavao običaje naših muslimanskih kolega, naših Bošnjaka, nisam znao koliko je Bajram značajan i koliko ljudi ide u džamije, nismo zabranili ulaz u džamije i to nas je skupo koštalo, to nas je užasno skupo koštalo i ako je neko za to kriv ja sam'', kazao je on i dodao:

''Pogledajte slike petkom, užasno je reći ali, dobra nam je situacija kakva je mogla da bude. Da li su mogli neki drugi iz Islamske zajednice da reaguju, možda jesu možda nijesu, ali to nije bila njihova obaveza bila je naša. Ne znam kako mi se to dogodilo, jednostavno ne znaam kako mi se to dogodilo, živ bih se pojeo'', kazao je srpski predsjednik.

Kako je zaključio zbog toga je spreman da snosi političku i svaku drugu odgovornost, jer, kako je zaključio, njegovo srednje ime je odgovornost.

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

mongro

On stvarno misli da je narod blesav i da ce progutati ovo podmetanje da su navodno muslimanski i bosnjacki narod odgovorni za sirenje virusa. Kad ga je novinarka RTS-a pitala - Ko je dozvolio okupljanje na stadionima, folirant je sve uradio da omalovazi novinarku ali nije odgovorio na njeno pitanje.

Montenegrin

@A u Crnu Goru mogu litije i i u crkvu a tamo bi da zabranis u dzamiju ulaz!?!?!

HN

Očito da ima rupe u obrazovanju, nezna on ni koliko Crna Gora znači Crnogorcima!