16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stefanović: Jednom policajcu prelomljene obje noge, koji monstrum to može da uradi

Region

Tag Video
Comments 1

Stefanović: Jednom policajcu prelomljene obje noge, koji monstrum to može da uradi

Autor: Antena M

  • Viber

U nekoliko gradova u Srbiji imamo situaciju čistog nasilja, a cilj je da se tim ogoljenim apsolutnim nasiljem osvoji vlast bez izbora, kazao je u vanrednom obraćanju javnosti ministar srpske policije Nebojša Stefanović.

''Policija je bila uzdržana sve do onog momenta kad nijesu policiju počeli da gađaju molotovljevim koktelima, kamenicama teškim po nekoliko kilograma, motkama, lopatama, i ne znam ni ja čim sve ne. Imamo snimke gađali su pola sata policiju suzavcima, i policija ni tada nije odgovorila, imala je naređenje da reaguje i nije bacila suzavac ni tada'', kazao je on i dodao da je povrijeđen veliki broj policajaca.

''Najmanje 10 policajaca povrijeđeno je do sada u Beogradu, jednom su prelomljene obje noge. Znate kako su mu to uradili, tako što su ga gurali niz stepenice. Kakav monstrum treba da budete da povrijedite tako nekog ko samo radi svoj posao, ko samo čuva imovinu zemlje, kako se osjećaju njihove porodice kad gledaju šta se dešava'', pitao je Stefanović.

Kako je kazao ministar policije Nebojša Stefanović u vanrednom obraćanju javnosti, na ulicama nekoliko gradova Srbije može se vidjeti golo nasilje.

Kako je dodao postoje određeni parametri koji govore da postoje elementi inostranosti u organizaciji protesta.

''Ali i naše službe će da daju jak odgovor, za sada ne mogu više da kažem o tome, kada budem mogao reći su'', kazao je Stefanović.

Kako je dodao, u više gradova pričinjena je materijalna šteta.

''Uništavali su u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu privatnu imovinu ljudi, palili su privatne automobile, policijske automobile, i to većina njih pod dejstvom alkohola. Svi će oni odgovarati za to'', poručio je on.

Epidemiološke mjere po strani, ovaj protest je potpuno nezakonit.

''Ovdje se suštinski ne radi ni o čemu, osim o golom, apsolutnom nasilju'', kazao je Stefanović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Dragan

Dje si bio ministre da osudis te tvoje Srbe kad su policiju u Podgorici gadjali istim tim koktelima,kamenjem i slicno..tvog Knezevica,Mandica i kompaniju..zao mi je normalne Srbije,ne zelim joj zlo,ali zar ovo nije po onoj staroj"ko drugome jamu kopa"..iskopali ste ih mnogo,svuda po bivsoj Jugoslaviji..