16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić o slučaju Belivuk: To je uvezeno iz CG; na televiziji prikazano i jezivo ubistvo

Region

Comments 2

Vučić o slučaju Belivuk: To je uvezeno iz CG; na televiziji prikazano i jezivo ubistvo

Autor: Antena M

  • Viber

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije otkrio je dosad nepoznate detalje o klanu Veljka Belivuka i njegovoj sprezi s medijima i pojedinim političarima.

Kako je najavljeno prikazan je i do sada neviđeni snimak i materijali koji svjedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

 "Mi govorimo o sukobu dva klana. Ovaj mladić koji je ubijen, nema veze s tim! Ubijen je ni kriv ni dužan! Govorimo o nečemu što je uvezeno u Srbiju, što nije iz naše zemlje, što je uvezeno iz CG. Riječ je o sukobu dva mafijaška klana, škaljarskom i kavačkom" rekao je Vučić.

Tokom njegovog gostovanja, na televiziji Pink prikazan je i uznemirujući snimak ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u Beogradu, 30. januara 2017. godine.

Vučić je podsjetio da su za to ubistvo osumnjičeni Veljko Belivuk i Marko MIljković, oni su privedeni, ali i nakon toga pušteni na slobodu. Kazao je i da iza svega stoji trgovina drogom i borba za prevlast u kriminalnim krugovima.

Vučić je rekao da se Miljković svojevremeno hvalio da je ubio dvojicu svojih kumova. Vučić je pojasnio da je karatista Milošević ubijen samo zato što je sprječavao Velju Nevolju da zaposjedne splavove.

"Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma", rekao je Vučić.

Radoje Zvicer je taj koji pruža podršku Veljku Belivuku, dodao je.

"Ljudi iz policije su radili za njih, prisluškivali su mene i moju djecu, moju porodicu... Rade to da bih se ja, kako kažu, opametio. Imam da kažem da neću da stanem i neću da se opametim. Mi ove godine nemamo nijedan pokušaj mafijaškog ubistva", rekao je Vučić.

On je rekao da će se država obračunati sa ljudima iz državnih struktura koji su pomagali i sarađivali sa mafijom.

"Istraga je u toku i to se neće promijeniti i to niko ne može da zaustavi. Spreman sam da donesete poligraf i da odgovaram", rekao je Vučić.

On je rekao da nikada nije upoznao Veljka Belivuka i da ga nikada nije vidio.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

MNEJOCA

žvalavi psihopato vučiću ZLIKOVČE OD GLAVE DO PJETE ... TI SI TOLIKO VJELIKO ZLO DA VEĆEG I ZLOGLASNIJEG NEMA NA KUGLI ZEMALJSKOJ ...

Pivljanin

Psihopato ,tebi je Crna Gora u mislima i kada spavaš ,ti si najveći kriminalac na ovim prostorima ,pa i šire.