17 °

max 23 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Deveti dan potrage za nestalom djevojčicom: Bečka policija vjeruje da je na snimku Danka, više puta pretraživan teren u Boru

Region

Comments 0

Deveti dan potrage za nestalom djevojčicom: Bečka policija vjeruje da je na snimku Danka, više puta pretraživan teren u Boru

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, ulazi u deveti dan. Od jutra se odvija akcija na imanju porodice sa kojeg je djevojčica nestala, ali i parcele preko puta kuće. Policija je i u utorak pretraživala kuće i stanove u Banjskom Polju. Istraga je proširena na cijelu teritoriju Srbije.

U istragu o nestanku djevojčice uključila se i bečka policija, koja je saopštila da porodica vjeruje da  se na snimku iz Beča nalazi nestala djevojčica. Majorka policije Bojana Otović-Pjanović kazala je da su svi koji su se u trenutku nestanka Danke nalazili u blizini ili na samom mestu događaja osumnjičeni.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu potjernicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dvije žene na ulici glavnog grada Austrije pored kojih se igra djevojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić, nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Djevojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na lijevom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj podlaktici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR