14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šehović: Nastava na daljinu počinje sljedeće sedmice

KORONAVIRUS

Comments 0

Šehović: Nastava na daljinu počinje sljedeće sedmice

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo prosvjete danonoćno radi na pripremi novog koncepta nastave na daljinu koja će se obavljati pod sloganom #UčiDoma i sa kojom će se krenuti početkom sljedeće sedmice, saopšteno je iz ovog vladinog resora. 

Podrazumijevaće učenje putem televizijskih kanala, YouTube kanala i sadržaja na e-platformama, o čemu ćemo detaljno obavijestiti javnost do kraja sedmice, poručio je ministar prosvjete Damir Šehović.

"Oko 100 ljudi je uključeno u projekat i daju svoj maksimum kako bismo samo u nedjelju dana, koliko imamo na raspolaganju za osmišljavanje i realizaciju Projekta, dobili najviše što se može za ovako kratko vrijeme", rekao je Šehović, i dodao da uprkos ogromnim naporima kompetnog prosvjetnog resora, ne bi bilo moguće realizovati ovaj zahtjevan posao bez nesebične podrške društveno odgovornih partnera van sistema obrazovanja.

On je zahvalio partnerima u ovom projektu i dodao: 

"Vjerujemo pak da će roditelji i škole biti najbolji i najveći partneri, koji će, pomažući djeci da savladaju gradivo, podržati napore svih koji su se potrudili da omoguće alternativne načine učenja", poručio je ministar. 

On je zaključio da bi u ovim danima moto svih u sistemu obrazovanja trebalo da bude "I zdravlje i znanje!", i izrazio uvjerenje da ćemo kao društvo pokazati da je to moguće. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR