10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Formirane radne grupe za apsorpciju pomoći UN Crnoj Gori

KORONAVIRUS

Comments 0

Formirane radne grupe za apsorpciju pomoći UN Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti i sistem Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori formirali su danas radne grupe koje će u najkraćem mogućem roku pripremiti plan aktivnosti za apsorpciju pomoći Ujedinjenih nacija Crnoj Gori u borbi protiv širenja i posljedica koronavirusa – dogovorili su se danas predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela Milutin Simović i koordinatorka UN u Crnoj Gori Fiona Mekluni.

"Ključne državne institucije i Sistem UN u Crnoj Gori će u narednim danima intenzivno raditi u pravcu rješavanja urgentnih pitanja i donošenja brzih odluka sa kratkim rokom implementacije u borbi protiv koronavirusa – dogovoreno je danas.

Ujedinjene nacije su pohvalile mjere koje je Vlada preuzela u cilju borbe protiv širenja koronavirusa, uvjeravajući da Sistem UN podržava sistemski odgovor i planove Crne Gore, koja istovremeno vodi računa o ljudskim pravima i najugroženijim populacijama", navodi se u saopštenju Vlade.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Ministarstva zdravlja, Ministarstva vanjskih poslova, Ministarstva javne uprave, Kliničkog centra Crne Gore, Instituta za javno zdravlje i Uprave policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR