13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
IDEA kao dodatnu mjeru zaštite u prodavnicama postavlja pleksiglas pregrade

KORONAVIRUS

Comments 0

IDEA kao dodatnu mjeru zaštite u prodavnicama postavlja pleksiglas pregrade

Autor: Antena M

  • Viber

U svim IDEA prodavnicama postavljaju se providne pleksiglas pregrade na kasama, kao dodatna mjera zaštite potrošača i zaposlenih od širenja virusa.

Kompanija Mercator-CG, u sklopu koje posluju IDEA prodavnice, kako su saopštili, donijela je ovu odluku sa ciljem da obezbijedi veću sigurnost i bezbjednost kako svojih zaposlenih, tako i kupaca i na taj način olakša poštovanje socijalne distance i dodatno doprinese sprečavanju širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

„Pored propisanih mjera zaštite koje sprovodimo u svim IDEA prodavnicama, odlučili smo smo se na ovu dodatnu mjeru da bismo zaštitili kako svoje zaposlene, tako i potrošače. To je ujedno naš način da na djelu pokažemo svu posvećenost zaštiti zdravlja svih nas. Zahvalni smo potrošačima što imaju povjerenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima“, saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

U svim IDEA prodavnicama sprovode se sve propisane mjere, pa su, između ostalog, postavljene naljepnice na udaljenosti dva metra, kako bi se potrošači brže orijentisali. Takođe, na ulazu su postavljeni i dozeri sa sredstvima za dezinfekciju ruku, a u svim prodavnicama definisan je i broj potrošača koji, u zavisnosti od kvadrature objekta, može biti u isto vrijeme unutra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR