15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tomanović o incidentu ispred barske bolnice: Još uvijek ne shvatamo ozbiljnost situacije

KORONAVIRUS

Comments 6

Tomanović o incidentu ispred barske bolnice: Još uvijek ne shvatamo ozbiljnost situacije

Izvor: Jedro/Radio Bar

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Direktor Opšte bolnice Bar Dragoslav Tomanović  današnju situaciju u barskoj bolnici, kada je reagovala i policija, nazvao je "incidentnom" zbog reakcije rodbine i prijatelja četrdesetosmogodišnjeg pacijenta iz Bara, koji je preminuo u međuvremenu, dodajući da "još uvijek ne shvatamo ozbiljnost situacije kad je ova epidemija u pitanju", prenosi Jedro.

"Mi, medicinski radnici, razumijemo koliko je teško prihvatiti činjenicu da borbu sa novim koronavirusom gube najbliži, oni koje najviše volimo. Ipak, teško razumijemo one koji u takvim situacijama napadaju osoblje bolnice i lome medicinsku opremu”, rekao je za Radio Bar Tomanović.

Da podsjetimo, jutros se dogodio incident ispred covid odjeljenja barske bolnice.

Porodica pacijenta pokušala je nasilno da uđe u bolnicu, pri čemu je polomljeno staklo, a morala je da reaguje i policija, prenosi Jedro.

Kako navode, rodbina je zahtijevala da se pacijent prebaci u Klinički centar Podgorica. Motiv incidenta su tvrdnje porodice da ne dobija informacije o zdravstvenom stanju člana familije oboljelog od Covida-19, prenosi ovaj portal.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Crni panter

@Dragana Parmetler Posto sigurno nisi bio pacijent te bolnice ( a ja jesam) recicu ti sledece: Svi ljekari i med.osoblje su vise nego profesionalni i pazljivi.Problem je kada pacijenti dodju kasno na lecenje sa teskim upalama pluca koja se na snimku vise i ne vide.To je problem a ne doktori.

Dragana Parmetler

Kako moze jedna opsta bolnica da preuzme odgovornstt za tako teske slucajeve? Corona nije obican Grip. Tako mladog covek a ne poslati dalje je neprofesionalno I treba biti kaznjeno disciplinski. Ocigledno se nisu dovoljno borili zanjegov Zivot kad je umro. Neko mora preuzeti odgovor Ost.

lovcen

SVI POTPISANI LJEKARI NA STUB SRAMA BOROVINICKA NA PRVO MJESTO