17 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Tomanović o incidentu ispred barske bolnice: Još uvijek ne shvatamo ozbiljnost situacije

Izvor: Jedro/Radio Bar

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Njegoš

Pa kad smiju i mogu spc popovi da ulaze, zašto ovi ljudi ne smiju, kao i mnogi drugi?? Tužilaštvo veli za soc popove da nema ništa protuzakonito, ondak puštite i sve ostale koji ne pripadaju srpskoj sekti.

Tajfun

Kad Tuzilastvo kaze da nije bilo elemenata krivicnog djela,kada se na Ristovoj sahrani okupilo na desetine hiljada gradjana ,bez maske ,distance,pricescujuci se istom kasikom i zbog cega ce umrijeti na drsetine gradjana CG,STA JE KRIVICNO DJELO,GOSPODO IZ TUZILASTVA!

Teofan

Moramo znati kako je lekarima, medicinakom i nemedicinskom osoblju tesku.. Moramo biti racionalni i ne slijediti lose primjere... Ovo treba Borovincka da rijesi posto je i zakuvala

lovcen

SVI POTPISANI LJEKARI NA STUB SRAMA BOROVINICKA NA PRVO MJESTO

Dragana Parmetler

Kako moze jedna opsta bolnica da preuzme odgovornstt za tako teske slucajeve? Corona nije obican Grip. Tako mladog covek a ne poslati dalje je neprofesionalno I treba biti kaznjeno disciplinski. Ocigledno se nisu dovoljno borili zanjegov Zivot kad je umro. Neko mora preuzeti odgovor Ost.

Crni panter

@Dragana Parmetler Posto sigurno nisi bio pacijent te bolnice ( a ja jesam) recicu ti sledece: Svi ljekari i med.osoblje su vise nego profesionalni i pazljivi.Problem je kada pacijenti dodju kasno na lecenje sa teskim upalama pluca koja se na snimku vise i ne vide.To je problem a ne doktori.