8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Pandemija COVID-19 surovo podsjetila na vrijednost zdravlja

KORONAVIRUS

Comments 2

Krivokapić: Pandemija COVID-19 surovo podsjetila na vrijednost zdravlja

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je povodom Svjetskog dana zdravlja da je očuvanje zdravlja građana jedan od glavnih prioriteta Vlade, Ministarstva zdravlja i čitavog sistema zdravstvene zaštite, koji u borbi s pandemijom COVID-19 pokazuju visoku odgovornost prema svojim građanima.

„Pandemija COVID-19, surovo je podsjetila cijeli svijet na vrijednost zdravlja i na mjesto koje u sistemu, po prirodi stvari, zaslužuju da zauzimaju nauka, medicina i solidarnost. Nadamo se da će naša država i čitavo čovječanstvo iz ove situacije izaći otpornije i bogatije za jedno novo iskustvo i jednu mudru i trajnu pouku našim potomcima.

Svjetski dan zdravlja prilika je da Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji zahvalimo za sve napore koje ulaže na globalnom planu, kako bi pravo na zdravlje kao jedno od osnovnih ljudskih prava bilo dostupno svima.

Ovogodišnja globalna tema SZO “Izgradnja pravednijeg, zdravijeg svijeta”, ukazuje da neravnopravnost jeste prisutna i da toga nije pošteđena nijedna sredina. Zato u svim planovima i aktivnostima koje preduzimamo, uvijek ističemo opredijeljenost Vlade da stvori društvo jednakih šansi“, poručio je Krivokapić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Ko li mu ovo napisa, nauka, medicina..? Mislim da je ovo, neko, umjesto njega potpisao!

Branka

Podoljube opet si miješao pića.Pričaš o zdravlju a vi ubijate ovaj narod, pričaš o jednakim šansama a nikoga ne privedoste od posrbica koji divljaju uprkos zabranama. Patriote ne mogu kolima da protestvuju a ovi troprsti i trozubi mogu jedan uz drugoga kao slane sardele.Bači tu bocu đavo je popio!