8 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kotor Art: Sergej predstavlja orkestar mladih talenata

Kultura

Comments 0

Kotor Art: Sergej predstavlja orkestar mladih talenata

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Jedan od najomiljenijih crnogorskih pjevača svih generacija, Sergej Ćetković, nastupa na KotorArt Don Brankovim danima muzike u srijedu, 31. jula, na Stadionu mladih sportova, Benovo, u 22h gdje će predstaviti svoje pjesme, a u tome će mu pomoći, pored benda, učenici dvije muzičke škole, kotorske Vida Matjan i beogradske Mokranjac.

Ovaj orkestar, sastavljen od mladih talenata, kojim diriguje Milica Đokić, biće muzička podrška i učenicima ovih škola, harmonikašu Bošku Tujkoviću i oboisti Filipu Bosiljčiću, koji će svirati kao solisti.

“Ono što se trudimo svake godine na Coca-Cola Stage-u je da osmislimo originalne koncepte datih koncerata. Ovog puta, posebno nam je zadovoljstvo jer smo pružili priliku mladim, talentovanim muzičarima da nastupe i dijele scenu sa popularnim pjevačem poput Sergeja Ćetkovića.”- istakli su iz PR službe Festivala.

Sergej Ćetković završio je Osnovnu i Srednju muzičku školu Vasa Pavić u Podgorici, a potom upisao teoretski odsjek na Muzičkoj akademiji na Cetinju.

Na muzičku scenu stupio je 1986. godine, kada je na Festivalu Naša radost, u Podgorici, osvojio drugo mjesto.

Solističku karijeru započeo je s pjesmom Bila si ruža, nastupom na Festivalu Sunčane skale, 1998. godine, u Herceg Novom, a prvi album Kristina objavio 2000. nakon nastupa na Budvanskom festivalu.

Uslijedili su albumi Budi mi voda, Ostaću sam, Nikada, Kad ti zatreba i dr.

Dobitnik je brojnih nagrada, više godina proglašavan je pjevačem godine na Radijskom festivalu, a predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji 2014, naglašavaju organizatori.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR