Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Predstava ''Bokeški D mol'' u Kotoru

| Postavio/la: Ana Ašanin

Predstava ''Bokeški D mol'' u Kotoru

Predstava ''Bokeški D mol'' rađena u produkciji Centra za kulturu Tivat biće izvedena u Kotoru u Kulturnom centru “Nikola Đurković” u utorak 28. januara u 20sati.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5,00 eura biće na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave od 10h do 12h i od 18h do 20h
Za đake, studente i penzionere ulaznica je 2,50 eura.

U predstavi igraju: Jelena v. Đukić , Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Pavle Popović, Vule Marković, Dejan Đonović, Marija Maša Labudović, Marija Đurić, Goran Slavić, Stevan Radusinović, Omar Bajramspahić

Kako navode organizatori, aktuelna tema predstave pitanje izbora i slobode pojedinca u turbulentnim vremenima, pitanje ljubavi i borbe za nju dato kroz istorijske, kulturološke i etičke paralele Boke kotorske, sa melodičnim bokeškim jezikom dali su ovoj predstavi poseban šarm pa je i najveća vrijednost “Bokeškog d mola” što je poruka ove predstave jednako tumačena bilo gdje da je predstava igrana.

To je i omogućilo predstavi dug život i desetine hiljada gledalaca pa su to bili i naši razlozi da predstavu obnovimo za sve one koji su je voljeli kao i za novu pozorišnu publiku koja je stasala u medjuvremenu.

Vješto napisana melodrama koja govori o ljubavi dvoje mladih - mlade Peraštanke i francuskog oficira, na pogrešnom mjestu i u pogrešnom vremenu.

Ostavi komentar

0/300