4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prekinuto snimanje „Svijeta iz doba jure“, koronavirus u ekipi

Izvor: Foto:Screenshot/Twitter

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Prekinuto snimanje „Svijeta iz doba jure“, koronavirus u ekipi

Samo tri nedjelje prije kraja snimanja u Velikoj Britaniji, ekipa filma „Svijet iz doba jure: Dominion“ ponovo mora na pauzu zbog koronavirusa.

Nakon pauze koja je zbog pandemije proglašena u martu, produkcija je nastavljena 6. juna. Naravno, u nastavku snimanja primijenjeni su novi bezbjednosni protokoli koji su podrazumiijevali da glumci i ostatak ekipe odsjednu zajedno u hotelu koji je trebalo da posluži kao karantinski mjehur.

Takođe, svi angažovani na snimanju testiraju se na tri nedjelje na koronavirus, navodi Holivud riporter.

Od sredine septembra, samo testiranje je koštalo 27.000 dolara, što je u ukupnom zbiru povećalo budžet filma nevjerovatna tri miliona dolara, samo za testiranje!

„Imamo ljude koji su angažovani samo da bi govorili: 'Morate da se odmaknete dva metra od njega'. Jer, znate, uspjeh ovog filma i vjerovatnoća da zadrže posao u industriji zavisi od toga“, objasnio je producent novog nastavka Svijeta iz doba jure, Patrik Kroli.

Ponovno zaustavljanje snimanja proglašeno je samo dan nakon što su veliki studiji najavili odlaganje premijera, pa i ovog ostvarenja za 10. jun 2022. zbog neizvjesnosti koje su se nadvile nad bioskopskim kalendarima.

„Probudio sam se i saznao da imamo nekoliko pozitivnih na setu Svijeta iz doba jure: Dominion. Svi su ubrzo potom ponovo testirani i rezultati su bili negativni, ali zbog bezbjednosnog protokola pauziraćemo dvije nedjelje. Vraćamo se ubrzo“, napisao je na Tviteru reditelj Kolin Trevorou.

U glumačkoj ekipi filma su Kris Prat, Brajs Dalas Hauard, ali i zvezde Parka iz doba jure Laura Dern, Sem Nil i Džef Goldblum.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR