24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koncerti učenika Umjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić" u Italiji

Kultura

Comments 0

Koncerti učenika Umjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić" u Italiji

Autor: Antena M

  • Viber

Učenici Umjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić" - Nađa Grdinić (gitara), Natalija Korać (klavir), Petar Balaban (harmonika) i Petar Vujić (klavir), održali su dva koncerta u italijanskom gradu Čieti.

- Na poziv gospodina Đulijana Mazokantea, renomiranog italijanskog pijaniste, profesora i umjetničkog direktora Music & Art International Academy, naši učenici predstavili su se na dva koncerta, održana 3. juna, navode iz te škole.

-U prijepodnevnim časovima, koncert je održan za učenike srednje škole Antonelli di Chieti, uz divnu dobrodošlicu direktorice Marije Asunte Mišelanđeli. Drugi koncert je održan pred mnogobrojnom publikom u prekrasnom Muzeju umjetnosti "Costantino Barbella". Maestro Mazokante je publici predstavio naše učenike i školu, te im je zajedno sa direktorkom Asocijacije FIDAPA BPW Italija uručio prigodan poklon kao podršku u njihovom budućem radu.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što su naši učenici i učenice imali priliku da borave u Italiji i predstave svoj rad i školu. Ovi nastupi nisu samo prilika da pokažu svoj talenat, već i da steknu dragocjeno iskustvo, razvijaju umjetničke vještine i upoznaju se sa međunarodnim kulturnim okruženjem.

Takva iskustva doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju, otvarajući vrata budućim međunarodnim saradnjama i uspjesima.
Na ovim koncertima, naši učenici ne samo da unapređuju svoje umjetničke vještine, već i postaju ambasadori naše kulture i škole na međunarodnoj sceni, saopštili su izUmjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR