21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Za realizaciju projekta Evropa sad 2 potrebno 100 miliona eura

Parlamentarni izbori 2023

Comments 2

Spajić: Za realizaciju projekta Evropa sad 2 potrebno 100 miliona eura

Izvor: Vijesti

Autor: Antena M

  • Viber

"Nikada nijesam primio ni jedan cent od Do Kvona, kao ni od koga drugoga ko je na crvenoj potjernici Interpola", izjavio je lider PES-a Milojko Spajić. "To je jedna, montirana, afera i veliko licemjerije. On je Televiziji Vijesti potvrdio da je Do Kvona upoznao i da je kompanija sa kojom je radio 2018 godine oštećena od Do Kvona. Tada, rekao je nije ni znao o kome je riječ. "Ovo je najgori primjer zloupotrebe državnih resursa da bi se nekome nanijela šteta, od pamtivijeka", kazao  Spajić, odgovarajući  na pitanje da li je sa Do Kvonom imao ikakvu relaciju i pozvao ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, da ako imaju dokaza da ih prilože u optužbe. 

Apsolutno sam spokojan što se tiče situacije oko Do Kvona, tvrdi Milojko Spajić uz tvrdnju da je tražio da Do Kvon bude prijavljen i uhapšen. Spajić kaže da je siguran da su njegovi prijatelji iz kripto zajednice savjesni i odgovorni ljudi koji su Do Kvona prepoznali i prijavili. 

Lider PES-a je demantovao da se sa Do Kvonom sureo i 2022. kada je on bio na Interpolovim crvenim potjernicama, a to tvrdi Milan Knežević iz koalicije "Za budućnost Crne Gore".

Iz postizborne kombinatorike PES isključuje DPS jer su u pitanju principi, a sa ljudima koji zloupotrebljavaju državne resurse u vladu neću, rekao je Spajić i dodao da će na ličnom nivou popraviti odnose sa Abazovićem i Adžićem  ukoliko se oni izvine za iznijete optužbe. 

Ministarska i sekretarska pitanja biće jedina politička mjesta u narednoj vladi ukoliko PES bude odlućivao, rekao je Spajić, odgovarajući na direktan poziv Kneževića da večeras formiraju koaliciju i počnu dogovore oko vlade.

Najbolja vrijednost Evropa sad 1 je potiskivanje sive ekonomije i to je dodata vrijednost, objašnjava prednosti svog ekonomskog  programa Milojko Spajić. Ukoliko Evropa sad 2 ne uspije i ne da rezultat za 12 mjeseci, ja napuštam politiku, rekao je on.

Evropa sad 2 će koštati 100 miliona eura, izjavio je Spajić.

Ponovio je izborna obećanja oročena na godinu:  prosječna zarada 1000 eura, minimalna zarada 700 eura, minimalna penzija 450, prosječna penzija 600 eura, sedmočasovno radno vrijeme i puna zaposlenost.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Muka

Tako je i Ljajo rekao da ide, Al nece bez muke otici

Oscar

ti onda idi sa Milanom Kneževićem i Abazovićem