15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjednik EPP-a podržao Bošnjačku stranku na parlamentarnim izborima

Parlamentarni izbori 2023

Comments 0

Predsjednik EPP-a podržao Bošnjačku stranku na parlamentarnim izborima

Autor: Antena M

  • Viber

 
Predsjednik Evropske narodne partije (EPP) Manfred Weber, uputio je podršku Bošnjačkoj stranci, u susret parlamentarnim izborima koji će biti održani u nedjelju.

 “Kao predsjednik Evropske narodne partije, najveće partije u parlamentu Evropske Unije, htio bih da iskažem svoju zahvalnost Bošnjačkoj stranci u Crnoj Gori koja je važan činilac i saveznik već nekoliko godina. Bošnjačka stranka i njen lider Ervin Ibrahimović je naš bitan partner u radu na jako bitnim medjuetničkim odnosima u Crnoj Gori, na unaprijeđenju vladavine prava i svih neophodnih reformi u državi na putu ka euroatlantskim integracijama”, rekao je on.

 U nedjelju, 11. juna, dodao je, održaće se jako bitni izbori, potrebni su slobodni i fer izbori, koji vode državu naprijed.

“Računam na našu članicu i posebno na Ervina Ibrahimovića i njegov tim, da najbolje predstave interese naroda i države i da nastavimo našu saradnju i da Crna Gora brzo bude dio Evropske unije. Jasno je, Evropska Unija treba uspješnu Crnu Goru zajedno s našom Bošnjačkom strankom”, navodi se u poruci Webera.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR