13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Pojačane aktivnosti Komunalne inspekcije zbog nepropisnog parkiranja

Podgorica

Comments 1

Podgorica: Pojačane aktivnosti Komunalne inspekcije zbog nepropisnog parkiranja

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Shodno svakodnevnom postupanju Sektora za saobraćaj Komunalne inspekcije Glavnog grada protekle nedjelje intezivirana su postupanja „pauk” vozilom u dijelu grada preko Morače i na glavnim gradskim bulevarima kao nejfrekfrentnijim saobraćajnicama, saopšteno je iz Glavnog grada.

"U tom smislu, a uz asistenciju pripadnika Saobraćajne policije i Komunalne policije Glavnog Grada svakodnevno se postupa i u kružnom toku Bulevara Džordža Vašingtona, gdje je evidentno i zaustavljanje i parkiranje vozila koja na taj način u velikoj mjeri ugrožavaju bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, jedna od spornih predmetnih lokacija je i saobraćajnica ispred „Capital Plaze“ gdje je takođe izražen problem nepropisnog parkiranja. Sa svih navedenih saobraćajnih površina, kako je navedeno, svakodnevno se prekršajno procesuira između 15 i 20 nepropisno parkiranih vozila.

"Uz evidentna postupanja po proslijeđenim prijavama nepropisnog parkiranja na rezervisanim parking – mjestima za invalidna lica Komunalna inspekcija tokom redovnih inspekcijskih kontrola daje napora kako bi saobraćajna kultura u Glavnom gradu bila uzdignuta na što veći nivo, a nesavjesni vožači prekršajno procesuirani", piše u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Oni nijesu nadležni dalje od centra grada?! Za haos koji vlada na kilometar ipo udaljenosti od grada niko nije odgovoran?! Tako i treba, kad živite na selu....