12 °

max 13 ° / min 1 °

Četvrtak

02.04.

13° / 1°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

18° / 8°

Nedjelja

05.04.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.04.

19° / 7°

Utorak

07.04.

20° / 5°

Srijeda

08.04.

20° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počeli radovi u okviru Stočne pijace

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Počeli radovi u okviru Stočne pijace

Prostor od 8.650 kvadrata, biće asfaltiran čime će biti stvoreni bolji uslovi za rad kako prodavcima za rad, tako i kupcima koji dolaze na pijacu, navode iz Glavnog grada.

"Ujedno,uređenjem ovog prostora povećaćemo i kapacitete za davanje u zakup prodajnih mjesta, što će, kako očekujemo, donijeti i dodatne prihode za Društvo. Zaposleni u Službi za tehničko održavanje pijačnih objekata Društva “Tržnice i pijace” rade na uklanjanju tezgi koje su se nalazile na zemljanom dijelu", navedeno je u saopštenju.

Ekipe preduzeća “Putevi”, koje je izvođač , počele su pripremne radove za upojni bunar i asfalterske radove.

"Planirani radovi podrazumijevaju transport i ugradnju rigoli, nabavku, transport i ugradnju cijevi, izradu betonskih šahti sa slivničkom rešetkom, izvođenje pripremnih, zemljanih i betonskih radova na izgradnji upojnog bunara, mašinsko profilisanje posteljice sa djelimičnim tamponiranje, kao i ugradnja asfaltnog sloja. Vrijednost ovih radova je oko 148.000,00 eura i finansira ih Društvo “Tržnice i pijace”, piše u saopštenju.

Planirani su i zanatski radovi, izgradnja betonske ograde, dodatnih toaleta i kancelarije.

"Podsjećamo da se na pijaci upotrebljavane robe, u zakup daju tezge i prodajna mjesta. "Tržnice i pijace“ daju mogućnost zakupcima da zaključe ugovore na godišnjem nivou, čime imaju garantovano mjesto, dok god redovno izmiruju svoje obaveze i poštuju Pravilnik o pijačnom redu. Ukoliko nemaju zaključene ugovore o zakupu, prodajno mjesto mogu zakupiti i na dnevnom nivou. Formiranje pijace upotrebljavane robe se pokazalo kao dobar potez, jer je karakteriše dobra ponuda i veliki broj kupaca koji redovno dolaz", navode iz Glavnog grada.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR