6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milan Bajčeta 20 godina radi u Pogrebnom: Trudimo se da riješimo sve u interesu građana

Podgorica

Tag Video
Comments 1

Milan Bajčeta 20 godina radi u Pogrebnom: Trudimo se da riješimo sve u interesu građana

Autor: Antena M

  • Viber

Gradsko preduzeće Pogrebne usluge d.o.o.Podgorica obavlja djelatnost od javnog interesa pružajući pogrebne usluge građanima i sprovodeći aktivnosti na uređenju i održavanju groblja.

Pored ovih djelatnosti, Društvo se bavi i trgovinom pogrebne opreme i iznajmljivanjem i prodajom grobnih mjesta.

Milan Bajčeta zaposlen je u preduzeću Pogrebne usluge više od dvije decenije i radi kao poslovođa na gradskom groblju Čepurci.

“U ovom preduzeću radim preko dvadeset godina i zajedno sa kolegama pružam usluge građanima na grobljima Čepurci i u Zagoriču. Sa strankama imamo dobre odnose i komunikaciju. I kada ima nekih primjedbi, blagovremeno ih riješimo, jer je i u našem i u interesu građana da sve bude kako treba”, istakao je Bajčeta dodajući da je zadovoljan što radi u kolektivu koji je izuzetno profesionalan.

On je dodao da je ovo preduzeće građanima na usluzi 24 časa svakog dana u godini i da će o kvalitetu usluga i njihovom radu najbolje govoriti upravo građani Podgorice.

Podsjećamo, u prethodnom periodu ovo Društvo je vrijedno radilo na dodatnom unaprjeđenju kvaliteta usluga na svim gradskim grobljima, ali i vodilo brigu da se ispoštuju sve mjere koje propisuju nadležne institucije sa ciljem očuvanja javnog zdravlja, koje su se prvenstveno odnosile na zabranu okupljanja velikog broja ljudi.

Pogrebne usluge Podgorica upravljaju grobljima „Čepurci“ i „Zagorič“ na kojima vrše sahrane, vode evidenciju grobnica i sahrana i održavaju ih. Takođe, ovo Društvo održava i groblja u Tološima, Donjoj Gorici i u Gradskoj opštini Golubovci.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Častan i dobar momak iz Vraneške doline !