11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kreativni preduzetnici i ovog mjeseca u Delti

Podgorica

Comments 0

Kreativni preduzetnici i ovog mjeseca u Delti

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Konkurs za kreativno preduzetništvo se već deset mjeseci veoma uspješno realizuje, te kreativni preduzetnici zahvaljujući podršci Glavnog grada predstavljaju svoje proizvode u šoping molu Delta City, saopšteno je iz PG biroa.

"Tokom ovog mjeseca svoj brend Still moving će predstaviti kreativna preduzetnica Marta Garčević.  Still moving je slowfashion brend koji se zalaže za održivi dizajn. Trenutno radi na  reciklaži u dizajnu i istražuje različite načine i metode pomoću kojih bi se odjeća, koja je već nošena, mogla reciklirati, obnoviti i pomoću kojih bi se ovoj garderobi mogao dati novi život. Misija brenda je da osvijesti i motiviše ljude da vode računa o odjeći koju nose i da, pored estetskih vrijednosti, stave akcenat i na njenoj funkcionalnosti.

Podsjećamo, nakon što je u decembru prošle godine završen konkurs za kreativno preduzetništvo 12 preduzetnika iz Crne Gore dobili su paket podrške od Glavnog grada i partnera – Delta City i Strategist koji je podrazumijevao finansijsku podršku, priliku da izlažu svoje proizvode u šoping mall-u Delta City i besplatnu marketing strategiju, kao i promociju. Sekretarijat za preduzetništvo Glavnog grada je za konkurs namijenjen najkreativnijim preduzetnicima u 2020.godini  izdvojio 24.000 eura, a projekat se realizuje u saradnji Glavnog grada, Šoping centra Delta City i Agencije za marketing i komunikacije Strategist", saopšteno je iz PG biroa.

Tokom proteklih mjeseci svoje poizvode u Delti su predstavili: Kreativna zona grada, DigitalBee, Green studio, Virjanka, Studio Ribizla, Shimmpo, Jestiva istorija Crne Gore, Hiron Creative Lab, Kokoro i Cegerica. Ovog mjeseca vas pozivamo da posjetite centralni štand u Delti gdje će svoje proizvode predstaviti Marta Garčević Cegerica, dok će u narednom mjesecu svoje proizvode predstaviti i Pletent Buba Factory.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR