16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Puna podrška Glavnog grada za još uspješniji rad JU na Kakarickoj gori

Izvor: PG Biro

Podgorica

Comments 0

Puna podrška Glavnog grada za još uspješniji rad JU na Kakarickoj gori

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa saradnicima, razgovarao je danas sa psihološkinjom Dijanom Milošević, novoimenovanom direktoricom Javne ustanove za smještaj rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci na Kakarickoj gori.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, tom prilikom gradonačelnik je izrazio posebno zadovoljstvo što će u narednom mandatu na čelu ove izuzetno važne institucije biti osoba koja je u prethodnom periodu u kolektivu prepoznata kao izuzetno vrijedna i posvećena i koja je pružila snažan doprinos razvoju ove javne ustanove.

On je je naglasio da je veoma zadovoljan zbog činjenice da je uspostavljen funkcionalni sistem koji počiva na znanju i novoj direktorici poželio mnogo sreće u budućem radu.  

"Nemam nikakvu dilemu s obzirom na dosadašnje zalaganje, prije svega na tvoju ljubav prema poslu i posvećenost da ćemo sve ono dobro što smo radili, podići na još viši nivo. Uspjeli smo da napravimo jednu kredibilnu instituciju koja je za ponos glavnom gradu, zahvaljujući tome, jedan značajan broj ljudi je dobio drugu šansu u životu", naglasio je Vuković i pomenuo Mariju Zogović, koja je bila prva korisnica Ženskog paviljona na Kakarickoj Gori, a danas je zaposlena u Sekretarijatu za rad, mlade i socijalno staranje, kao dobar primjer i motiv drugima. 

Direktorica Dijana Milošević zahvalila je gradonačelniku i Glavnom gradu na ukazanoj prilici i velikoj podršci ističući da je ponosna na posao kojim se bavi, te da će u periodu koji slijedi raditi na razvoju i prepoznatljivosti značaja ove ustanove u široj društvenoj zajednici. 

Sagovornici su razmatrali brojne teme i buduće smjernice djelovanja, a intenzivniju komunikaciju i edukaciju prepoznali kao ključni faktor u približavanju rada ustanove ljudima, te smanjenju diskriminacije i strigmatizacije u društvu koja je i danas prisutna, zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR