6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Injac-Grubišić: Iniciraćemo projekte na relaciji Podgorica-Zagreb

Podgorica

Comments 1

Injac-Grubišić: Iniciraćemo projekte na relaciji Podgorica-Zagreb

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac ugostila je Veselka Grubišića, ambasadora Hrvatske u Crnoj Gori, sa kojim je govorila o mogućnostima saradnje koji će se oslanjati na pozitivne primjere po kojima Zagreb može biti model razvoja Podgorice.

“Zadovoljstvo mi je što već na početku četvorogodišnjeg mandata možemo da razgovaramo o intenziviranju saradnje sa Republikom Hrvatskom, posebno Zagrebom i gradova sličnih geografskih i administrativnih karakteristika kako bismo dobre prakse implementirali u put razvoja Podgorice i tako poboljšali uslove života u našem gradu”, kazala je Injac.

Grubišić je novoizabranoj gradonačelnici čestitao izbor na ovu izuzetno važnu funkciju, posebno imajući u vidu složen sistem upravljanja gradom koji će zahtjevati punu posvećenost.

“Imamo iste ambicije kada je riječ o saradnji koja se odnosi na dvije zemlje, prije svega dobre susjedske odnose koji mogu inicirati realizaciju zajedničkih projekata. Želimo evropsku Crnu Goru, i kao prijatelji vaše zemlje na tom putu, spremni smo da podijelimo naše EU iskustvo”, kazao je Grubišić.

Sastanku je prisustvovao i zamjenik gradonačelnice Danilo Šaranović koji je govorio o brojnim izazovima čijem rješavanju je pristupila nova gradska uprava, uz uvjerenje da će isksutvo drugih zemalja, posebno članica EU biti dragocjeno u radu Glavnog grada.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Foo

A dje ...kad dekontaminira Podgoricu ...krenut ce i na Zagreb.