25 °

max 35 ° / min 23 °

Nedjelja

05.07.

35° / 23°

Ponedjeljak

06.07.

34° / 25°

Utorak

07.07.

34° / 22°

Srijeda

08.07.

33° / 21°

Četvrtak

09.07.

34° / 21°

Petak

10.07.

35° / 22°

Subota

11.07.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Kotor: Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva

Politika

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

DPS Kotor: Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva

Iz kotorskog DPS-a saopštili su da je bivši predśednik kotorske Opštine u novoj epizodi uveseljavanja narodnih masa prevazišao sam sebe.

Ovog puta je, kako je navedeno iz tog odbora, došao na brilijantu ideju da potpiše inicijative za njegovu smjenu proglasi falsifikatima i time iznese još jednu laž u nizu – u koje je i sam počeo da vjeruje.

"Gospodin Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila. Takođe, Vladmir Jokić dobro zna da može da računa na veoma mali broj odbornika, što se i pokazalo tokom izvođenja njegovog posljednjeg performansa u vidu press konferencije, na kojoj se pojavilo samo 9 odbornika da ga podrže u očajničkim vapajima kojima pokušava da spasi fotelju, na uštrb ličnog ugleda", navodi se u saopštenju.

Bivši predśednik je, prema njihovim riječima, upućen u činjenicu da nema podršku većine odbornika još od 29. juna prošle godine, od kada se, kako navode iz DPS-a, nizom podmetanja, ucjena koalicionih partnera i medijskim spinovanjima pokušava zadržati na vlasti.

"Poštovani gospodine Jokiću, vrijeme koje ste proveli na čelu grada je isteklo. Budite dostojanstveni i povucite se kako civilizacijski i demokratski običaji nalažu. Kotor nije ni vaš, ni naš, već građana i vjekova koji su za nama", zaključuju oni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR