19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković čestitao Dan opštine Petnjica

Politika

Comments 0

Marković čestitao Dan opštine Petnjica

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predśednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je 4. avgust – Dan opštine Petnjica predśedniku Opštine Samiru Agoviću, predśedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

„Napredak cjelokupnog društva prelama se kroz kvalitet života naših građana, na svakoj stopi Crne Gore. Vlada je dosljedna takvom opredjeljenju i stoga nastavljamo sa ulaganjima u sjever koja su prisutna u svim sektorskim politikama a posebno u turizmu i poljoprivredi, kao i kroz razvoj sveukupne infrastrukture“, navodi se u čestitki predśednika Vlade.

Pored toga, kako se navodi, samo u rekonstrukciju prve faze puta Berane – Petnjica uloženo je blizu četiri miliona eura, a do kraja godine očekuje se da budu završeni radovi na kompletnoj saobraćajnici, u koju će biti insvestirano još blizu osam miliona. Petnjica će biti na korak od auto-puta, pa će, prema njegovim riječima, benefite ovog značajnog projekta ośetiti i ovaj kraj.

„Sa tako ojačanom i opremljenom infrastrukturom, i odličnim uslovima za rad lokalne uprave za koju je Vlada izgradila administrativni objekat, siguran sam da jednu od najmlađih crnogorskih opština očekuje uspješna razvojna etapa“, piše i čestitki premijera Duška Markovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR