Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Crnogorsku napustio potpredsjednik Ivica Kaluđerović

| Postavio/la: Antena M

Saznaje Antena M

Crnogorsku napustio potpredsjednik Ivica Kaluđerović

Prema pouzdanim saznanjima Antene M, Ivica Kaluđerović podnio je ostavku na funkciju potpredsjednika Crnogorske.

Više izvora potvrdilo nam je da je Kaluđerović prihvatio molbu Predsjedništva da javnost ne obavještava o svojoj odluci do Kongresa stranke, koji će biti održan sredinom februara.

Na povlačenje sa funkcije potpredsjednika, Kaluđerović se, prema našim izvorima, odlučio zbog neslaganja sa identitetskom politikom, nespojivom sa imenom i programom stranke, učešća u protestima SPC nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti i, uopšte, političkih stavova koje dominantno kreira predsjednik partije Vladimir Pavićević.

Kaluđerović nije želio ni da potvrdi, ni da demantuje saznanja Antene M.

Podsjetimo, pred Novu godinu Crnogorsku je napustio i član Predsjedništva Miodrag Čučka.

Komentari

Montenegrin,

@Vojo S,pa javna je tajna da ga je instalirala srpska sluzba !!

Vojo S,

Prosto ne mogu da razumijem cime su se rukovodili da ovog belog listica izaberu za predsjednika partije koja se zove Crnogorska. Sto god da pomislim ne pije vodu??!! Da li neko zna?

Risto,

Umjesto da smijene ovog srpskog nacionalistu, oni napuštaju partiju. Nevjerovatno. A ako se već ne slažu s "identitetskim politikom" partije, razloge za napuštanje su imali odavno, ta partija je srpski trojanski konj.

CG1,

Ne napuštaju Crnogorsku, CRNOGORCI napuštaju srpsku partiju. Nikad nije bila Crnogorska.

maksim,

Pavicevic je izmanipulisao mnogo postenih ljudi prikazujuci se kao građanski politicar privrzen prozapadnim vrijednostima. Po svemu sudeci u pravu je njegov bivsi predsjednik Zoran Zivkovic koji tvrdi da je Pavicevic u CG stigao sa specijalnim zadacima. Ocigledno je dobro obucen jer je obmanuo i mnogo iskusnije ljude od mladog Kaluđerovica

milija,

Koliko medijske halabuke oko nicega i nikoga. Nije trebalo dozvoliti registraciju takve bijede pod svetim Crnogorskim imenom.

Ostavi komentar

0/300