7 °

max 8 ° / min 2 °

Srijeda

01.04.

8° / 2°

Četvrtak

02.04.

13° / 1°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

18° / 7°

Nedjelja

05.04.

19° / 7°

Ponedjeljak

06.04.

20° / 6°

Utorak

07.04.

20° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radončić: Gusinje mora bolje

Izvor: Foto: SD

Politika

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Radončić: Gusinje mora bolje

"Kontinuirani priliv novih članova predstavlja najbolju potvrdu ispravne i dosljedne politike koju je SD vodio u proteklom periodu. Nijesmo zadovoljni učinjenim u našem gradu u protekle četiri godine, Gusinje mora bolje", poručio je predsjednik SD-a Gusinja Dženadin Radončić na sjednici Opštinskog odbora u proširenom sastavu.

Na sjednici kojoj je prisustvovalo 93 članova OO SD Gusinja donijeta je Odluka o održavanju opštinske Konvencije kao i Odluka o izboru i načinu sprovođenja unutarpartijskih izbora pred predstojeći II Kongres Socijaldemokrata CG, saopšteno je iz stranke. 

"U konstruktivnom i otvorenom razgovoru prisutni su se dotakli i aktuelne političke situacije kao i organizacionih aktivnosti u pripremi predstojećeg partijskog Kongresa.

Na sjednici su bili prisutni i novi članovi SD-a Gusinja, među kojima je bio i značajan broj bivših članova Partije za Gusinje, koji su tokom sastanka iznijeli nezadovoljstvo trenutnim stanjem, te su istakli ubjeđenje da kroz angažman i podršku SD-u mogu mijenjati stvari na bolje u Gusinju.

Na kraju je konstatovano da jedino pobjedom Socijaldemokrata u Gusinju svi dobijaju, mještani kvalitetniji život, a investitori i dijaspora ozbiljnog sagovornika za dalji razvoj Opštine", navedeno je u saopštenju. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR