10 °

max 22 ° / min 10 °

Četvrtak

09.04.

22° / 10°

Petak

10.04.

24° / 10°

Subota

11.04.

23° / 13°

Nedjelja

12.04.

23° / 14°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 13°

Utorak

14.04.

17° / 12°

Srijeda

15.04.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović i funkcioneri URA doniraju mjesečnu zaradu

Politika

Comments 1

Autor: Antena M

  • Viber

Abazović i funkcioneri URA doniraju mjesečnu zaradu

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, shodno ranijoj najavi, doniraće svoju mjesečnu poslaničku zaradu Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolestu u cilju sprečavanja šteta nastalih zbog pandemije koronavirusa, saopštili su danas iz ove stranke.

Oni podsjećaju i da su svi ostali funkcioneri Građanskog pokreta URA donirali svoje zarade i takvim činom iskazali solidarnost sa situacijom u kojoj se našla Crna Gora i njeni građani, kao i mnoge druge zemlje svijeta i Evrope.

“U ovakvim trenucima sopstvenim primjerom htjeli smo da iskažemo solidarnost prema građanima Crne Gore i prema onima koji su na prvoj liniji odbrane od ovog virusa ali i svih onih kojima ovakva situacija stvara mnogo poteškoća u egzistencijalnom smislu. Pozvali smo i sve svoje kolege na isti čin kako bi ovu situaciju svi prebrodili sa najmanje posljedica i šteta”, navode iz ove partije.

Dodaju da će u narednim danima pronalaziti i predlagati rješenja kako bi se građanima u ovakvoj situaciji maksimalno pomoglo i kako bi se sredstva države pravovremeno i solidarno rasporedila na sve one kojima su najpotrebnija.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Mogu slobodno, nijesu se znojili za nju. Praga preskakali nijesu...