23 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska: Protesti jeftina kopija zabluda iz devedesetih

Politika

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorska: Protesti jeftina kopija zabluda iz devedesetih

Navodni spontani protesti u Crnoj Gori samo su jeftina kopija starih zabluda iz devedesetih koji su se ogledali u raznim formama jogurt revolucija, balvan revolucija i sličnih „spontanih” protesta, poručuju iz Crnogorske partije.

"Ideolozi i inspiratori svih tih pažljivo izrežiranih pseudo-narodnih događanja, su uvijek locirani van same teritorije gdje se oni realizuju. 

Svi ovi protesti su uvijek inspirisani iz centra koji se javno deklariše da nije umiješan i koji danas najviše tobožnje brige iskazuje za situaciju u Crnoj Gori. Taj centar je - iskustvo nas uči - nekako uvijek u Beogradu. Teško da je to slučajnost. Mora se posumnjati na neku vrstu kontinuirane politike koja vodi destabilizaciji regiona, koja je možda i šira pri
a od ove beogradske niti", navodi se u saopštenju.
 
Ova partija pozdravlja umjerenu reakciju vlasti u Crnoj Gori.

Ali ne treba odstupiti od zaštite stanovništva. I u Srbiji smo imali brojne primjere kako neke vjerske organizacije ne poštuju epidemiološke mjere.

Navodna borba za vjerske slobode nema primat nad zakonom i ustavom. Niko nema pravo da ugrožava pravo građana na zdravlje, rad i na postepenu normalizaciju života. Ovo takođe važi i za Srbiju gdje vidimo slično neodgovorne mitinge i kontra-mitinge, gdje se izgleda potpuno odustalo od brige za javnim zdravljem", poručuju iz Crnogorske.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR