11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakočević: Vrijednosti antifašizma moramo braniti zajedno

Izvor: DPS

Politika

Comments 3

Rakočević: Vrijednosti antifašizma moramo braniti zajedno

Autor: Antena M

  • Viber

Jake i grube riječi svjedoče o nedostatku sigurnosti u rečeno, ali i učinjeno, poručuje poslanik DPS-a Nikola Rakočević. 

"Ono što zapravo nije etički, niti u demokratskom duhu je osporavati garantovano pravo, ali ne manju i obavezu, da se poslanik oglasi u slučaju kada je ugrožen javni interes, a moje, sada još čvršće uvjerenje, je da ataci na antifašističke vrijednosti veoma narušavaju nacionalni interes i uznemiruju slobodarsku javnost.

Naročito kada je svrha poslaničke diskusije najava izmjena zakonskih rješenja, koja će čvršće osigurati zaštitu društva od podrivanja antifašističke vertikale crnogorske državnosti. Posebno zabrinjava što uvijek kada je potrebna reakcija predsjednice USCG, radi zaštite integriteta sudske vlasti od čestih klevetničkih nasrtaja, ona volšebno posebno izostaje.

Vrlo udobno i sa mirnom savješću podnosim meni upućenu kritiku, jer nema tog poziva koji je zaštićen od suda javnosti, što očigledno neki teško i bolno podnose.

Izvan i iznad svih naših sudova i reagovanja su tekovine antifašizma, naročito onda kada su besprizorno napadnute. Oko ovoga ne bi smjelo da bude dileme niti polemike u civilizovanom demokratskom društvu", poručuje on. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

VojoS

Bezrezervna podrska gospodinu Rakocevicu! Vecini gradjana je dobro poznato da je sudstvo i tuzilastvo zrelo za temeljne promjene.