14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radović: Bićemo ovdje svaku noć, svaki dan, u još u većem broju

Izvor: Screenshot

Politika

Comments 4

Radović: Bićemo ovdje svaku noć, svaki dan, u još u većem broju

Autor: Antena M

  • Viber

Ocjenjući današnje događaje u Budvi, nedavno smijenjeni predsjednik lokalnog parlamenta Krsto Radović poručio je da je u pitanju nastavak pravne hajdučije i najbolji pokazatelj demokratije u Crnoj Gori i režima Mila Đukanovića.

"Kada su pretrpjeli ozbiljne političke udarce, potpuno demokratske, politički nadmudreni i pravno nadmudreni, pristupili su sili, odnosno onom što najbolje rade. Tako su i došli na vlast prije 30 godina, na žutoj gredi. I kad ne znaju da pobijede na izborima, kad ne znaju da vas pravno nadmudre kad ne znaju da vas politički nadmudre oni kreću silom”, rekao je Radović.

Kako je kazao, danas je Upravna inspekcija Ministarstva javne uprave došla u njegov kabinet i tražila dokumentaciju.

"Sve smo im omogućili, a zbog osjetljivosti situacije tražio sam da se napravi fono snimak, kao i u principu svih zvaničnih sastanaka koji su tako osjetljivi. Oni su odbili. Tražili smo, gospodin Krapović i ja, koji je predsjednik Odbora za statut i propise, da napravimo zapisnik na licu mjesta. Oni to nisu htjeli", istakao je Radović.

Predsjednik SO Budva smatra da su službenici inspekcije zloupotrijebili službeni položaj.

"Oni su danas zloupotrijebili svoj službeni položaj takođe prilikom inspekcijskog nadzora i rekli su da će taj zapisnik dostaviti u najkraćem roku od tri dana. Međutim, poslije radnog vremena oko 16:30 sati pokušali su da uđu u zgradu Opštine sa jednim odbornikom, a tu je bio i gospodin Bulatović. Moram reći da me je on jako razočarao i sve što se u Budvi desi biće njemu na dušu", naveo je on.

Radović aktuelna dešavanja ocjenjuje kao sramna i nezapamćena.

"Danas imamo prosto jednu nevjerovatnu stvar. Nema zakonskih normi, nema ničega, jedino da se otme. Samo postoji Milo Đukanović i on je naredio ovako jadnom odborničkom klubu DPS-a, da sprovedu ovo kako znaju i umiju. To mi dozvoliti nećemo, tu smo, bićemo svaku noć, svaki dan, u još u većem broju. To sigurni neka budu i nećemo dozvoliti da se prekraja izborna volja građana prije Ustavom predviđenog roka za izbore. Narod je ovdje birao da ne budu lopovi na vlasti i tako će ostati", zaključio je Radović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

zordan

Idite sad kod Amfilohija I Vucica na kanabe , pa kukajte i placite i zalite se .Mozda vam Vuciic dodijeli orden heroja .Ali u Budvi i CG ce ostati vase sramotno ponasanje dovijeka da se prica i prepricava .Zajedno sa SPC idete na stratiste istorije , neminovno.

Drasko

Brže-bolje, zovite Rikija u pomoć, da diže litije dako vos spasi!

Milos

Tražili ste od inspektora fono zapis, zapisnik? Odakle moralno pravo za to? Kada si cijepao dokument koji su ti koleginice donijele (dok si ih voajerski snimao) na ovjeru, ti si ga pocijepao, a na zahtjev da im dostaviš zapisnik o tome, što je bila tvoja obaveza, bahato si odbio! Sad skviči, skvik, skvik,...!