6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Podržaćemo svaki poziv i mišljenje Mitropolije

Politika

Comments 3

SNP: Podržaćemo svaki poziv i mišljenje Mitropolije

Autor: Antena M

  • Viber

Socijalistička narodna partija u skladu sa odlukama najviših partijskih organa, nastavila je obilazak svoje partijske baze, saopšteno je iz te stranke.

"Danas je u Pljevljima održana sjednica Opštinskog odbora SNP kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Draganom Ivanovićem i Dragoslavom Šćekićem, sekretarom Izvršnog odbora Draganom Vukićem i članom Predsjedništva Miomirom Vojinovićem.

Jednoglasno su prihvaćeni zaključci Izvršnog odbora GO o sprovođenju aktivnosti u okviru partije, i u tom pravcu su formirani mjesni odbori, i izabrani njihovi predstavnici u Izbornom štabu koji će sprovoditi aktivnosti na terenu", navedeno je u saopštenju.

Predsjednik Joković je, dodaju, istakao činjenicu da je za SNP prioritet smjena aktuelne vlasti i da smo najiskrenije uputili poziv za formiranje jedinstvenog stava u susret izborima.

"I dalje smo otvoreni za svaku vrstu saradnje koja donosi pobjedu opoziciji. Što se tiče nekih novih partija, rečeno je da one ni najmanje ne nanose štetu SNP-u, iz prostog razloga što takvi subjekti predstavljaju direktnu pomoć Milu Đukanoviću i režimu, i kao takvi nemaju nikakvu podršku kod naroda.

Takođe, jedinstven je zaključak da su naši članovi i simpatizeri uvijek slušali glas svoje crkve i da ćemo i ubuduće podržati svaki poziv i mišljenje naše Mitropolije.

Opštinski odbor SNP Pljevlja je jednoglasno podržao i prihvatio stav da sa Đukanovićem nije trebalo razgovarati oko izbornih uslova, imajući u vidu činjenicu da je upravo on direktni krivac za podjele, razdor i direktan udar na crkvu, sveštenike i vjerujući narod", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Podrumar

bas svaki? i onaj kaoko Đedo Risto, ako Vlada odustane od Zakona da će je podržati?

Milos

Vi ste zastiđe političkog djelovanja u sekularnoj, vječno NEZAVISNOJ Crnoj Gori! Kakva Mitropolija, pa kad bi bila i CPC može da političarima jedne stranke određuje pravac djelovanja! Kako to objasniti pripadnicima drugih vjera koji, npr. glasaju za tu partiju. Vjeru držite u sebi, a politički djelujte bez popova!

Gojkov sin

Vi ste sramota našeg društva. krpelj koji gine da nas nazaduje, ali ste nam se zakačili za debelo meso pa možete misliti šta će biti na kraju kad śedemo. đe nam je mjesto..